fredag 11 januari 2013

Dagens citat: Fredrik Reinfeldt


"Jag känner en väldig tillförsikt över att samtliga fyra Allianspartier ska göra ett bra valresultat när vi väl kommer till september 2014."



Något av det mest störande hos erfarna politiker är reflexen att ge politiska, snarare än uppriktiga svar. Reinfeldt kunde lika gärna ha slagit händerna för öronen och gapat "lalalala" på frågan om Centerpartiet. Det finns ingenting som talar för att samtliga Allianspartier skulle göra ett bra val 2014. Det troligaste scenariot är att Socialdemokraterna blir största parti, och sedan måste söka majoritet över blockgränsen. Centerpartiet kan mycket väl komma att lämna riksdagen.

Artikel i GP

3 kommentarer:

  1. Vad menas med mycket väl när det gäller valet och Centern. Den enda chans de har att klara av 4% spärren är ju den de har fiskat efter nu. Månggifte och fri invandring. Då kanske de får röster av muslimer. Men att sjunka så lågt inom svensk politik borde vara straffbart. Men å andra sidan. På valdagen stod Mona Sahlin på hjällbo torg och fiskade röster bland "nysvenskar" Tänk att sjunka såå lågt. Annie Lööf kommer att avgå INNAN valet. Då avgår hon som partiledare för ett riksdagsparti. Avgår hon efter valet så bör väl hennes pension vara mindre när de inte tillhör riksdagen längre. För det finns väl inte en frisk svensk som tror att de är kvar efter valet ??
    Kenneth Nilsson Karlstad

    SvaraRadera
  2. Och i nästa val kommer SD att få mellan 20 och 25 % Och det gläder mig enormt..
    Titta på denna länk så ser ni EN orsak
    http://www.youtube.com/watch?v=ZYb3K4z45Ls
    Kenneth i Karlstad igen

    SvaraRadera
  3. Hej Kenneth! Det är dock inte omöjligt att de klamrar sig över 4%-spärren - de har ju trots allt fått mycket uppmärksamhet. Vi får se.
    Det var en optimistisk prognos från dig när det gäller SD - vi får hoppas att den slår in! Själv tror jag på åtminstone strax över 15%....

    SvaraRadera