fredag 11 januari 2013

Lisa Bjurwald....igen.
Lisa Bjurwald har vi tittat på tidigare. Hon är "journalist och författare med inriktning på högerextremism och rasism", vilket betyder att hon är en av alla dem som försörjer sig på att vara politiskt korrekt. Idag får hon av någon anledning utrymme på DN Kultur. Denna gång handlar det om näthatet, eller snarare det man kallar det "högerextrema näthatet". I etablissemanget är det ju inte fel att hata, men då skall det komma från vänster, och det finns väl knappast några som sprider så mycket hat som till exempel Expo och de olika kultursidorna.

"Men få förundersökningar inleds. Säpo ligger lågt och är koncentrerat på samhällsomstörtande verksamhet, det vill säga sådant som hotar det demokratiska statsskicket."

Ja, Lisa, nu är det ju just det som är Säpos uppgift, det vill säga att skydda vår konstitution och demokrati. Självklart tycker du att de borde förfölja alla som inte delar dina och dina mediavänners värderingar, men där är vi inte ännu.

"Nätet fångar också upp människor som annars inte skulle ha varit aktiva. En medlem i, säg, Hamas hade ändå kämpat för att befria sitt land. Så är det inte här."

Hamas, som alltså mördar oppositionella och skickar raketer mot civila i Israel, "kämpar för att befria sitt land", medan svenska nätdebattörer som vill diskutera exempelvis invandringspolitiken, är så otäcka att de bör tas om hand av Säpo.

De som inte delar Bjurwalds åsikter är inte bara farliga, de är dessutom idioter:

"De unga saknar allmänbildning, men är på nätet varje dag. De är nyfikna, har kanske hört talas om Förintelsen och vad som hände då, de kanske undrar vad en jude egentligen är för något – och googlar det."

Vår elit har alltså inte bara en uppgift att kontrollera och straffa oss, de har även en roll i att utbilda oss, så att vi inte längre tänker så fel.


Klockan 13.00 idag kan ni chatta med Lisa om detta på DN!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar