onsdag 2 januari 2013

Expressen om antisemitism



Expressen har idag en ledare, som är ett exempel på det som provocerar mig allra mest med politiskt korrekta personer, nämligen att man står för allt som gör att man kan kalla sig en god människa, även när dessa fina åsikter står i direkt motsatsförhållande till varandra. Man är för massinvandring, men mot våldtäkter. Man är för muslimsk massinvandring, men är även emot hat mot homosexuella. Varför tror ni egentligen att vi på andra sidan är emot denna massinvandring? Naturligtvis för att vi inser följderna, och inte vill ha dessa konsekvenser!

Dagens Expressen, som i alla lägen hetsar för en stor muslimsk invandring, beklagar sig nu över den fullständigt förutsägbara konsekvensen, nämligen ökad antisemitism från dessa grupper.

"De senaste veckorna har vi hört om flera antisemitiska incidenter. En judisk pojke i Malmö tvingades gå till polisen för att slippa glåpord och stenkastning från klasskamraterna. Två kvinnor i Rosengård, i samma stad, har fått dörren nerklottrad med hakkors."

Ja, självklart börjar dessa problem i Malmö, vår mest muslimska storstad.

Som de motbjudande PK-människor dessa skribenter är, lyckas de dra in SD även här:

"Om Jimmie Åkessons gäng hade hållit fast vid sitt ursprungliga, naziinfluerade tankegods hade de inte suttit i riksdagen i dag. Framgången krävde att de bytte till en mer salongsfähig modefördom, nämligen islamofobi."

Här slår man verkligen knut på sig själva i sitt nyspråk och omvända världsbild. Sverigedemokraterna har aldrig varit ett nationalsocialistiskt parti. Däremot är partiet och dess sympatisörer kritiska till den enorma muslimska invandringen, bland annat på grund av de konsekvenser Expressen själva beklagar sig över! Skepsis inför islam handlar om kritik av en grotesk ideologi och de konsekvenser den medför, och är inte någon ogrundad rädsla eller "modefördom".


"Problemets vidd går lätt majoritetssamhället förbi eftersom förövarna inte syns i offentligheten, men läget är inte desto mindre allvarligt för offren."

Problemets vidd och förövarna syns mycket väl i offentligheten. Våra större städer kommer snart att ha muslimska majoriteter, och slöjor (och till och med niqaber) är redan vanliga inslag i stadsbilden. Varenda större ort i Sverige har idag en moské där det predikas hat - mot otrogna, mot homosexuella, mot judar.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar