fredag 11 januari 2013

Tack käre läsare!
Bloggen har mottagit sin första donation på 50 kr! Jag vill härmed tacka denne läsare med några digitala blåsippor. Självklart håller jag både läsare och givare anonyma. Nu driver jag naturligtvis inte denna blogg för ekonomisk vinning, men en sådan här liten uppmuntran är ändå mycket trevlig, och skulle varje flitig läsare skänka en femitolapp skulle jag kunna fortsätta att driva bloggen på heltid ytterligare i flera månader.

Jag tycker dock att de samhällsfrågor jag här debatterar är så viktiga att jag skall göra mitt yttersta för att hålla denna sida levande oavsett. Enligt Politometern är detta nu den mest produktiva SD-bloggen, med 212 inlägg de senaste tre månaderna. Jag hoppas att läsarna även tycker att kvaliteten ligger högt.

Låt oss under 2013 fortsätta att ta del av varandras åsikter och prata med varandra - tillsammans är vi starka!4 kommentarer:

 1. Jag kan väl inte vara sämre jag…100kr har jag donerat nu!!

  Jag har även gjort en till ”donation” till denna ödesfråga och det är att jag äntligen har betalat min medlemsavgift till SD, nu är jag fullvärdig SD:are. Har tagit alldeles för lång tid för mig att öppna ögonen helt.

  Har aldrig varit emot SD utan tyckt att det inte var min prioritering, men sedan 1.5 år tillbaka har jag mer och mer vägt mot SD, sedan sen ca 8 månader tillbaka har jag stått fast att rösta på nåt annat än SD är galenskaper, men så idag är jag stolt medlem. Kommer ALDRIG mer kunna rösta på nåt av de andra partierna, om jag byter skulle det i så fall vara nåt av SD liknande partierna typ SvP, men tycker att de är lite för radikala och kanske är lite ”annorlunda”-kritiska (vill inte säga icke-svenska) men som sagt, dom kommer nog också växa sig stora och utveckla sig så inte helt otänkbart att det blir dem i senare skede, men det är då det.

  Skäms lite för att jag inte vågade prenumerera på SD:s tidning eftersom det känns som det fortfarande är lite allmänt fult att vara på SD:s sida, synd att det är så men så är det. I mina kommentarer på diverse sidor har jag alltid mitt riktiga namn men när det gäller post hem blir det mer nära och man kanske är mer försiktigt men det kommer nog inte dröja så länge innan det blir vardagligt att vara medlem i SD och mer accepterat.

  I alla fall, tack tobbe för att denna sida finns med välskriven text, kloka analyser och trevliga diskussioner.

  SvaraRadera
 2. Tack Mikael, både för bidraget och din läsning och dina kommentarer här. Att vara medlem i SD är ingenting att skämmas för - välkommen in i värmen! Vi är helt vanliga människor som helt enkelt oroar oss för vart landet är på väg. Visst finns det andra frågor än invandringsfrågan, men det är den stora ödesfrågan inför framtiden, som påverkar i stort sett alla andra områden. Innan den är löst är det nästintill meningslöst att diskutera skatter och välfärd.

  SvaraRadera
 3. Tänk om alla andra också kunde förstå det, att vi bara är vanliga människor och att vi, till skillnad från andra människor, faktiskt vill det bästa för sverige. Tyvärr utmålas vi som rasister, nazister(!), främlingsfientliga, beväpnade galningar osv, men konstigt nog blir dessa ”udda” människor allt fler…senast är vi nu 11.2% av alla röstberättigade. En folkrörelse som ökar rejält i stort sett varje månad, kanske borde man ta upp frågan på allvar varför vi ökar och ökar. Håller helt med, vi måste först täppa till hållet i botten av skattkistan innan vi kan börja ta från den till välbehövda områden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, det ökar ju tom under tiden man skriver...12.5% ska det ju vara.

   Radera