torsdag 24 januari 2013

PK-attack mot PaypalVårt etablissemangs kamp mot yttrandefriheten fortsätter. Idag "kräver" någon på sidan Namninsamling.se att Paypal avslutar sitt samarbete med "främlingsfientliga propagandabloggar". Nu är ju Paypal ett privat företag som rimligen låter kommersiella intressen gå före multikulti-pöbelns censuriver.

Fem personer har hittills skrivit på kravet:
Elon Wismén, Mölnlycke
Mats Berglund, Göteborg
Mattias Irving, Stockholm
Magnus Birgersson, Kristianstad
Torbjörpn Jerleru, Gnesta
Även denna blogg är kopplad till Paypal för eventuella donationer, och gissningsvis tillhör även mina åsikter dem man vill tysta.

Den förvirrade vänsterliberalen, eller vad man nu ska kalla honom, Jerlerup, har förstås skrivit under, och för säkerhets skull lagt till:


6 kommentarer:

 1. Alla medel är tillåtna i kampen mot fascismen!
  Ja även du bör tystas Tobbe;)!

  /Magnus
  (som också bör tystas och sättas under förmyndare)

  SvaraRadera
 2. Haha - såg först endast första två meningarna innan jag såg att det var den gode Magnus....trodde Jerlerup själv hittat hit!

  SvaraRadera
 3. Mesigt förslag tycker jag.

  Man kan ju inte bedriva en näthat utan dator, så för enkelhetens skull så gör vi så att alla som köper en dator får först intyga att dom älskar vårt nya multikulturella samhälle. Annars får man nöja sig med penna och papper.

  SvaraRadera
 4. Tja, de börjar iallafall hetsa för att spåra IP-nummer, göra husrannsakningar osv - så det kommer nog snart.

  SvaraRadera
 5. PayPal är ett kriminellt maffianätverk som stänger av folk helt utan anledning. De skulle inte tveka en sekund att stänga av din om de visste om den.

  Förresten... det är numera emot deras ToS att fråga om donationer om man inte är i USA och har något officiellt papper på att man är en "non-profit organization". Visste du det? Sjukt men sant.

  SvaraRadera
 6. Jo, såg det, men fick för mig att det gällde över ett visst belopp...men tipsa nu inte censurivrarna ;-)

  SvaraRadera