lördag 5 januari 2013

Till borgerliga väljare
Uppenbarligen finns det fortfarande personer som sympatiserar med de borgerliga småpartierna i Alliansen. Då de fortfarande gör det, är det kanske svårt att appellera till sunt förnuft, men även rent taktiskt bör dessa väljare ta sig en funderare.

Vid valet 2014 kommer troligen SD att få åtminstone 15%, vilket gör att inget av de traditionella blocken kommer att få egen majoritet, allra minst Alliansen. Ett troligt scenario blir då att Socialdemokraterna bildar regering med något av de de borgerliga småpartierna, eller rentav med självaste Moderaterna. Jag tror att ytterst få lägger sin röst på Folkpartiet för att få Stefan Löfvén som statsminister. Och vad är poängen med att rösta på Moderaterna om de ändå måste sy ihop sin politik med Socialdemokraterna?

Dessutom, hur nöjda är ni borgerliga väljare med den nuvarande invandringspolitiken? Betänk att er egen statsminister gjorde upp med Miljöpartiet om asylpolitiken för att straffa sverigedemokratiska väljare. Jag är övertygad om att 90% av Moderaternas väljare hellre hade sett en uppgörelse med SD.

Jag vädjar till er att rösta på Sverigedemokraterna nästa val. I första hand för landets framtid, naturligtvis, men även för att ni kan vara säkra på att S och SD aldrig kommer att bilda någon koalition - därtill finns det för mycket aversion från båda parter. Skulle ni fortfarande vara färgade av medias beskrivning av SD som ett farligt extremistparti, så föreslår jag att ni själva läser partiprogrammet eller talar med någon företrädare. Vårt parti består av helt vanliga människor som råkar vara oroliga för vart det här landet är på väg.

"Öppna för fri invandring"

3 kommentarer:

  1. Hugget som stucket om jag ska rösta på C eller SD. Huvudsaken att man inte röstar på S iallafall!

    SvaraRadera