lördag 2 februari 2013

Moderaterna fiskar i grumliga vatten
Så erkänns det då till slut. Alla som tidigare hävdat detta uppenbara faktum har svartmålats, tystats, hånats och hotats. Sverigedemokraterna, det enda parti som belyst problemet, jämställs med nazister, som inte ens borde få sitta i riksdagen.

Nu börjar dock Moderaterna oroa sig för att förlora regeringsmakten nästa år, och då verkar inte ens detta tabu heligt längre:

"Moderaterna vill minska invandringen till Sverige. Hur det ska gå till är en av huvudfrågorna för den arbetsgrupp som ska utforma partiets integrations- och migrationspolitik inför den kommande valrörelsen. Migrationsminister Tobias Billström, som leder gruppen, menar att ”volymen” måste sänkas för såväl den höga asylinvandringen som anhöriginvandringen."

Denna opportunism gör mig rasande. Var det inte viktigare än så här med "människosyn" och "främlingsfientlighet"? Var det värt att i åratal tysta och svartmåla alla individer som försökte föra upp frågan på dagordningen? Till och med Billström vågar sig nu på att pröva sanningen:

"– Dagens försörjningskrav har ingen effekt. Det gäller för mindre än en procent. Idag kommer anhöriga hit till hushåll där den enda inkomsten är ett försörjningsstöd från kommunen. Är det rimligt?"Nu hoppas jag att väljarna ser igenom denna opportunism och omvändelse under galgen. Sjuklövern har förlorat all trovärdighet i denna fråga, vilket partisekreterare Kent Persson sedan visar genom en märklig, motsägelsefull försäkran:

"Vi måste ha en politik som svar på den oro människor känner. Men vi håller fast vid att öppenhet gynnar Sverige."

Nej, vänner, dessa politiker har gjort sitt för att förstöra Sverige, och förtjänar inte några röster nästa år. Låt oss välja dem som i 25 år kämpat för att stoppa vansinnet, och förföljts för detta. SD 2014.

Även DNs politiske kommentator Ewa Stenberg kommer nu med en helt ny analys:

"Det kommer fler invandrare till Sverige. Vissa flyr undan krig och andra förenas med sina familjer här. Flyktingmottagandet har skapat en oro i vissa kommuner, som saknar bostäder och utbildningsplatser. Det gör frågan aktuell."

Men, vänta nu - handlar det inte om främlingsfientlighet och rasism? Fiskar inte Moderaterna i grumliga vatten? Känner ni inte längre ekon från 30-talet och stöveltramp?

Om medie- och politikeretablissemanget fortfarande haft någon som helst heder kvar, är även denna lilla rest nu borta. De högtravande orden för att demonisera sina motståndare har visat sig inte vara mer värda än regeringsmakten. Ge dem inte den.

Artikel i DN
Kommentar i DN
Artikel i Fria Tider
...och alla goda rasar förstås...
"Splittring inom Alliansen"
Fria Tider om Muf

5 kommentarer:

 1. Tja när man väl lämnar Nya moderaterna så gör man det pga en väldigt klar insikt om samhället. Annars kan det liksom kvitta. De vill nedmontera nationen. Folkslaget som finns här får spridas med vinden. In med en ny lågbegåvad underklass. Öka motsättningarna för att kunna skapa möjlighet till politisk makt. Annars är grunden avveckla och sälj ut. Företag styr, folket konsumerar. Fy fy för nyliberaler

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man har slutat att förvånas. Jag är inte konspiratorisk lagd men fan vet om det inte ligger en hel del i det du skriver!
   /A

   Radera
  2. Tja igen. Insikten för den som verkligen får insikt om samhället i Sverige ligger initialt mycket på vad som är bra och gott för människan. Då blir förståelsen att liberaler i Sverige är veritabla hin håles. Alltså helt förljugna och helt utan ansvar för utfallet av sin ideologi. I tanken vill ju även de det som är gott och bra för människan och de framför med otrolig kraft att endast de har rätt. Fast det går med insikt att se att det är tanken (ideologin) och inte verkligheten som är det viktiga. Förutom då karriären, pengarna, makten och illusionen av att man hela tiden är god.

   Ja det märks att jag verkligen inte längre orkar med alla liberalers fullkomliga förljugenhet, speciellt när de helt har fuserat ihop sig med kulturmarxism.

   Radera
 2. Nu börjar moderaterna hoppa tuva. Vi kommer att få se alltfler ryggradslösa politiker med aldrig tidigare skådade cirkusnummer för att försöka blanda bort korten när det gäller invandringen. De vet innerst inne att loppet är kört, men hur överleva fram till valet? Kanske kanske kan man lura den naiva svenska väljarmajoriteten en sväng till?

  SvaraRadera
 3. Lysande skrivet, Tobbe! Ja, moderaternas hyckleri kan få en att gå upp i atomer. Så fullständigt vidrigt alltihop.

  SvaraRadera