måndag 4 februari 2013

Och MP blir ledsna...


Anders Wallner (mp), som själv nyligen blev knivrånad av två
invandrarungdomar. Som den gode dhimmi han är, förändrar
händelsen förstås inte alls hans syn på mångkulturen.

Moderaterna har nu börjat inse att de antagligen kommer att förlora regeringsmakten 2014, och lät därför Tobias Billström göra ett uttalande om att minska volymen på flykting- och anhöriginvandringen. Tanken är förstås att locka över väljare från Sverigedemokraterna, ett parti man tidigare demoniserat just för att de vill minska invandringen. 2010 gjorde Fredrik Reinfeldt till och med en uppgörelse med extremisterna i Miljöpartiet, för att straffa dem som röstat på SD.

I detta Miljöparti är man nu bestört över de nya tongångarna, och man är ärlig med att det viktigaste av allt är att vårt land fortsätter att bedriva Europas extremaste flyktingpolitik:

"- Vi skulle aldrig kunna sitta i ett samarbete som syftar till att invandringen ska minska till Sverige."

Detta säger partiets partisekreterare Anders Wallner, som fortsätter om den tidigare uppgörelsen:

"– Den syftar till att Sverige ska utveckla en mer human flyktingpolitik under den här mandatperioden. Att regeringens största parti nu går ut och säger att man under nästa mandatperiod vill ta steg i en helt annan riktning, det känns känns väldigt märkligt. Han säger att invandrare skulle bli bättre bemötta här i Sverige om färre personer kom hit. Det är problemformulering som vi inte känner igen oss i."

För de flesta andra utanför detta extrema parti är det troligen sunt förnuft att integrationen skulle fungera bättre med mindre volymer, men hos Miljöpartiet står goda principer över all verklighet.

Artikel i Aftonbladet
Debattinlägg från Wallner
Dansk kommunist också upprörd
Tidigare utspel lyfts fram i Fria Tider

2 kommentarer:

  1. Ren kulturmarxistisk galenskap :(
    Ungefär samma tankegods som människor i en självmordssekt har.

    SvaraRadera
  2. Landets psykmottagningar är överfulla av kvinnor med självskadebeteende. Troligen är många av dem miljöpartister...

    SvaraRadera