onsdag 10 april 2013

Ny uppgörelse M och MP för att maximera inflödet
Då var det dags igen. Moderaterna har återigen gjort upp med Miljöpartiet om migrationspolitiken, för att säkerställa att invandringen blir så stor som möjligt.

"Fler barn som söker asyl ska få stanna i Sverige.
Miljöpartiet och regeringen har kommit överens om att ändra utlänningslagen nästa år, avslöjar SVT Nyheter på nätet.
– Vi sätter barnens bästa i fokus, säger migrationsminister Tobias Billström till SVT Nyheter på nätet."

Det skulle vara väldigt trevligt om man någon gång fick höra att man satte landets bästa i fokus, gärna även i handling. Tobias Billström fortsätter ogenerat:

"När man ändrar den här bestämmelsen kommer fler människor att få stanna, något vi båda två är nöjda med."

Miljöpartiet är helt nöjt med uppgörelsen, vilket borde skrämma varje svensk. Partiets Maria Ferm säger:

"Det är helt nödvändigt att genomföra en förändring som innebär att fler barn får stanna i Sverige och att tillämpningen blir mer generös."

SVT Nyheter berättar vidare:

"Och där är regeringen och Miljöpartiet också överens om att ställa lägre krav än i dag för att bevilja barn ett uppehållstillstånd.
– Det blir en mer generös bedömning där också, säger Maria Ferm (MP)."

Allvarligt talat, svenskar, hur kan ni låta sådana politiker överhuvudtaget ha en riksdagsplats och en inkomst? Hur mycket skall egentligen till för att gemene man skall vakna?

Fria Tider

Aftonbladet
SvD

2 kommentarer:

  1. Och M är det mest "konservativa" och "ansvarstagande" av de gängse politikerna. Freakshow. Det här kommer sluta i total kollaps. Hur annat kan det gå när vettvillingar har all makt? Nätverka med varandra, lägg ner extra energi på att lära känna era grannar, återknyt kontakt med släkt. Det är det bästa sättet att förbereda sig för det som komma skall.

    SvaraRadera
  2. Barnens bästa? Är det bästa för mina barn att det land som är deras bröstarv förnekas dem och skänks bort till främlingar? Vad är det för människor som gör så mot sina barn? Kan man sjunka lägre?

    SvaraRadera