onsdag 10 april 2013

Partierna och deras islamister


Det brukar sägas att det idag finns 500 000 muslimer i Sverige. För våra skrupelfria riksdagspartier blir ju då denna grupp en oemotståndlig målgrupp. Och hur lockar man då lättast dessa röster? Jo, genom att sätta en muslim på listan. Islamister rekommenderar nämligen muslimer att rösta på andra muslimer, oavsett inom vilket parti dessa verkar.

Moderaterna har sedan länge förstått detta, genom att på sin riksdagslista sätta den ökände islamisten Abdirizak Waberi.Centerpartiet har herr och fru Aldebe, där maken ropat på särlagstiftning (sharia) för Sveriges muslimer:Slutligen har nu Socialdemokraterna vaknat, och satt sin egen islamist i partistyrelsen, Omar Mustafa:Han är i dag ordförande i Islamiska förbundet och var tidigare generalsekreterare för Sveriges unga muslimer. I den rollen bjöd han 2010 in de kända antisemiterna Salah Sultan och Ragheb Al-Serjany till en konferens i Stockholm. Jag kritiserar här ofta Aftonbladets pk-krönikör Daniel Swedin, men faktum är att han i två ledarkrönikor tar upp denna utnämning:

"I kommentarer efter konferensen har Omar Mustafa varit helt oförstående mot den berättigade kritik inbjudningarna fått. Det samma gällde när Sveriges unga muslimer bjöd in den homofientlige Sheik Abdullah Hakim Quick på en annan konferens."

Och det pågår ingen islamisering av Sverige? Sedan är det roligt när sådana här personer skall försvaras; en socialdemokrat försvarar Omar Mustafa med att "han är den mest glödande antirasist jag känner", det vill säga samma som sades om Gina Dirawi, när man ville försvara hennes antisemitism. Ja, de är emot rasism mot muslimer, mot sig själva, men mot judar ser de lite annorlunda på saken, milt sagt.

Aftonbladet II
SvD
DN 
Lena Mellin
SvD II
SvD III12 kommentarer:

 1. När får vi se ett islamistiskt parti i riksdagen ? Den dagen är inte långt borta. Ett sådant parti kan inte mobbas bort i likhet med SD för det vore ju rasistiskt. Det kommer alltså snabbt att få reell politisk makt. Framtidsutsikterna är skrämmande !

  SvaraRadera
 2. Nja, det är inte säkert att det blir så. För närvarande verkar ju taktiken vara att infiltrera de befintliga partierna.

  SvaraRadera
 3. Jo, de infiltrerar sig och lär sig hur det går till i maktens korridorer. När de är mogna och kan jobbet där, bildar de ett eget parti. Ska vi slå vad?

  SvaraRadera
 4. Hur står det till i MP? Kommunisterna? Cp? Fp? Och inte minst i Kd?

  SvaraRadera
 5. Ja, det var väl i alla fall glädjande att det blev en liten diskussion kring detta i media även om det hälls mycket olja på den. Alltid vaknar väl någon...
  Cavatus, jag får en bild av arbetsmyror i skallen av din kommentar... (skratta eller gråta det är frågan)

  Myrr

  SvaraRadera
 6. Edward Ulfertz10 april 2013 16:17

  Det finns redan ett islamistiskt parti Sverige,
  Hizb ut-Tahrir.
  http://gudmundson.blogspot.se/2013/02/hizb-ut-tahrir-far-svensk.html

  De flesta svenskar kan inte läsa arabiska.
  De flesta svenskar går inte i moskén, och skulle de gå dit så förstår de inte vad som sägs.
  Valpropaganda kan sprindas mun-till-mun.

  Det finns 500.000 muslimer i Sverige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här är en länk till muslimskafamiljedagarnas program:
   http://www.muslimskafamiljedagarna.se/2013/wp-content/uploads/2013/03/Schema.png

   Många av sessionerna skedde på arabiska, somaliska och bosniska. Bland höll Dr. Azzam Tamimi låda på arabiska mellan 17 och 18 på söndagen. (Undrar vad han sa?)

   http://socialistunity.com/azim-tamimi-answers-his-critics/#.UWWT35OeOpc

   Angående Hizb ut-Tahrir så finner ni en spännande debatt med en dansk representant för partier här:

   Innocence of Muslims debat: Chadi Freigeh, Hizbut Tahrir - Mette Bock fra Liberal Alliance
   https://www.youtube.com/watch?v=ZUSJyoDgsz4

   (Jo jag vet Tobbe, jag har postat den förut;) )

   M

   Radera
 7. Låt oss inte glömma Mehmet Kaplan i MP! Tidigare ordförande för Sveriges Unga Muslimer och presstalesman för Sveriges Muslimska Råd.

  SvaraRadera
 8. Om man ändå kunde glömm...

  SvaraRadera
 9. Är ni seriösa ?

  Näe det pågor inte någon islamisering. Ponera att svenskarnas parti skulle bjuda in nazister på konferens, på gor det då en nazifiering ?

  För Guds skulle SD har tex massor av antisemiter lr folk som gjort antisemitiska uttalande (betydligt mera grova en vad Ginas var, å andra sidan var Ginas knappast antisemitisk) inte fan talar vi om nazifiering av Sverige.

  Det här med islamisering är ganska töntigt, kom med något konkret.

  SvaraRadera
 10. Det här var väl väldigt konkret, eller? SD kör med nolltolerans, medan det är väldigt mycket tolerans i övriga partier när det gäller att locka muslimska väljare.

  SvaraRadera