torsdag 23 maj 2013

Cameron hyllar islam efter terrordåd
Storbritanniens premiärminister David Cameron agerar som våra europeiska ledare alltid gör efter muslimska terrordåd; genom att intyga sitt stöd för religionen. Enligt samma mönster passar han också på att slå fast, trots att han förstås inte vet någonting om det, att det inte finns någonting i islam som kan inspirera till terror. Ingenting. Själva klimax når han när han uttrycker sin sorg över att dådet är "ett förräderi av islam".

Igår högg alltså två muslimer ihjäl en britt, under islamska stridsrop. För några år sedan sprängde fyra engelskfödda muslimer Londons tunnelbana med tiotals döda som följd. Nästa vecka försökte en annan grupp muslimer återupprepa stordådet. I ljuset av denna historia är då alltså landets premiärministers främsta prioritet att rädda islams ära. Västeuropa är mycket sjukt.


Nu är det dock inte första gången Cameron uttrycker sin beundran för islam. Nedan använder han beteckningen "a great religion".1 kommentar:

  1. Det är konstigt att våra västliga ledare är så defensiva och inställsamma gentemot islam och muslimer. Man kan undra varför.
    Kan det vara så att de tycker att vi har nått dithän att muslimer är en så stor befolkningsdel att de kan omstörta samhället? Är våra ledare rädda att en gnista kan tända en muslimsk revolt?
    Vad finns att sätta emot om det skulle hända? Inte mycket skulle jag tro. Vad göra när varenda stad står i brand? Jag tror inte de har någon förberedelse för det scenariot.
    Vi kan vara säkra på att om det hemska skulle hända, så kan vi inte lita på att överheten står beredd. De har en helt störd uppfattning om läget i vårt land. Anledningen är att de ord som behöver användas i förståelsen av läget inte är tillåtna och de resonemang som krävs därför inte kan föras.

    SvaraRadera