tisdag 21 maj 2013

Hycklaren Johanna Langhorst ljuger igen
Johanna Langhorst har vi hört talas om tidigare. Hon flyttade ifrån Tensta efter att hennes son blivit rånad av berikare två gånger. Idag, på tryggt avstånd, lever hon på att hylla mångkultur och dessa förorter.

"Det som händer nu är ett uttryck för politisk frustration, och det kan jämföras med Paris eller London eller andra storstäder där polisövergrepp och andra samhällsorättvisor väcker sådana här reaktioner."

Motbjudande nonsens. Varför sker dessa upplopp i Husby, Paris och London? Och varför sker de aldrig i Warszawa eller Tallin? Ja, det beror ju definitivt inte på "polisövergrepp och andra samhällsorättvisor", då dessa orättvisor lär finnas i minst lika hög grad i dessa städer. Kan det finnas någon annan gemensam och viktigare faktor hos förövarna?


Paris
Expressen
Anders Lindberg

3 kommentarer:

 1. Du tar upp väsentliga aspekter med tanke på att det är MENA-folk, som åstadkommer kravaller/upplopp. Det närmaste jag har sett en sådan diskussion är väl Party for freedom i Holland; men jag har för mig att även Danmark diskuterar etniska grupper utifrån ett problemområde. I Sverige är det totalt avsaknat att titta på etnicitet i våldsbrott. Jag är inte riktigt insatt i övriga diskussioner i Europa om MENA-folkets uppförande, diskuteras det något? Skulle vara intressant om det finns något tydligt exempel på länder inom Europa som faktiskt tar tag i dessa frågor. Jag förstår din frustration, det frustrerar även mig, att man aldrig kan konstatera dessa problemgrupper utifrån deras etnicitet. Att det ska inte tolereras sådana upplopp, Reinfeldt behöver en spark i röven, fördöma dessa groteska upplopp.

  SvaraRadera
 2. Kanske vi skulle döpa om vänsterextrema teoretiker till "Förnekare" ? Någon större förnekare av verkligheten än denna Langhorst lär bli svår att hitta.

  SvaraRadera
 3. Enligt Anders Lindberg hade det här inte hänt om inte bidragsfloden dämts upp. En from förhoppning.

  Direkt under Lindbergs krönika finns en annons:
  Värdera din bil
  Gratis värdering av din bil på .., snabbt och enkelt!

  Stor humor! Eller kanske lyteskomik..

  SvaraRadera