fredag 12 juli 2013

AsylstafettenTydligen pågår nu någonting som kallas för "Asylstafetten", vars syfte är att uppmärksamma illegala invandrares situation. I Göteborg möter GP upp för en okritisk intervju. Den afghanske mannen som intervjuas har som asylskäl att han redan blivit avvisad från Storbritannien, vilket skulle göra att folk i Afghanistan skulle ifrågasätta hans hängivenhet till islam, och följaktligen var det dags för en ny resa, denna gång till Sverige. Hur har han för övrigt råd att resa fram och tillbaka till Europa med jämna mellanrum?

Självklart är även Svenska kyrkan inblandade.
8 kommentarer:

 1. Bara haka på Tobbe, eller kanske gå åt andra hållet;)

  http://www.asylstafetten.se/uncategorized/vi-soker-eldsjalar-mellan-malmo-och-stockholm/

  /M

  SvaraRadera
 2. E de inte bara för polisen att plocka upp dem nu när de är ute och går? De erkänner ju att de är här illegalt

  SvaraRadera
 3. Varför är det ingen som startar "Fattigpensionärsstafetten" t ex. Nej, det är synnerligen osvenskt (OSVENSKT!) att ställa krav.

  Det finns 1,7 miljoner folkpensionärer i Sverige (över 65 år). Vad gör pensionärsföreningarna? Ordnar bussresor.

  SvaraRadera
 4. Aschberg och Fylking marscherade för några år sedan för att upplysa om testikelcancer. Barnmorskemarschen känns ganska angelägen för tillfället.

  SvaraRadera
 5. Varför är så många flyktingar från Afganistan av mongolisk härstamning ? Är det nån särskild folkgrupp som bestämt sig för att invadera Europa likt sina förfäder hunnerna och mongolerna ?

  SvaraRadera
 6. "Asylstafetten handlar om att lyssna på dem som drabbas av den nuvarande flyktingpolitiken – och att ta deras berättelser på allvar."

  Äntligen ett initiativ för att låta svenska folket få vara med och bestämma om Sveriges framtid !

  SvaraRadera
 7. Läs gärna Merit Wagers artikel om den s k stafetten
  http://meritwager.wordpress.com/2013/07/13/det-ar-bra-och-ratt-att-manniskor-visar-empati-med-andra-manniskor-i-svara-livssituationer-ett-sadant-land-med-sadana-medborgare-ar-bra-att-leva-i/

  /Per Skrylle

  SvaraRadera
 8. Des voitures brûlées à Trappes et dans les villes voisines

  Les incidents se sont poursuivis dans la nuit de samedi à dimanche dans cette ville des Yvelines. Quatre personnes, ayant participé aux violences de vendredi soir, ont été placés en détention dimanche.

  SvaraRadera