torsdag 4 juli 2013

Dagens bild: Tre fina svenskhatare

Under SvPs möte dök förstås de eviga motdemonstranterna upp. Varför är det så viktigt för dessa individer att dyka upp på dessa tillställningar för att göra någon sorts markering? Själv är jag övertygad om att det endast handlar om någon form av egorus, där de för en stund kan känna sig både mäktiga och goda. Dessa fina människor ställde sig alltså med ryggen mot SvP och höll dessutom varandras händer...

"Jag är visserligen en fifflare och Sveriges mest misslyckade politiker någonsin, men oj, vad jag är anti-rasistisk". "Och jag är visserligen en meningslös kurdisk 'komiker', men nu vänder jag iallafall ryggen till SvP".

Man fick också ur sig följande ramsor:

"Inga rasister på våra gator"
"Jalla, jalla - Sverige åt alla!"

Özz, hur tänker du dig ett framtida självständigt Kurdistan? Jag utgår från att det kommer att vara mångkulturellt, med ett rejält inflöde av regionens turkar och araber? Ni kommer väl även att ta ert ansvar för flyktingar från Afrika? Självklart vill du väl gärna se att ni får en rejäl dos av amerikansk och västerländsk kultur och att det byggs kyrkor i varje stad? Kurdistan tillhör väl alla?

Aftonbladet5 kommentarer:

 1. "- Sverige åt alla"; det var ju infantilt i överkant. Sverige räcker inte ens åt svenskarna längre..

  SvaraRadera
 2. Jag såg ett TV-program där man testade smågrisar,en sort som vuxit upp med suggans spenar och en grupp som tagits ifrån suggan innan kulltingen blivit avvand,sen la man dessa i ett stort kar med vatten,den lugna och trygga grisen tog det lätt och simmade till en platå ,där den blev upplyft. Den stressade grisen som blev avvand för tidigt klarade inte av att ta sig till den säkra platån. Här menar jag att likheten med människor kommer in ,för tidigt avvanda får en felaktig bild av verkligheten ,och väljer därför den tokiga vägen ( Mona Sahlin). Tyvärr gäller det också en majoritet av Sjuklövern.

  SvaraRadera
 3. Första gången jag såg uttrycket "Antirasist är bara ett kodord för antivit" så skrattade jag, men nu inser jag mer och mer att det stämmer.

  Mångkultur börjar förresten mer och mer bli ett kodord för MENA-kultur.

  SvaraRadera
 4. Özz Nujens Kurdistan befolkas av det mest främlingsfientliga folket i världen, de är så rädda för andra att de helst gifter bort döttrarna till sina kusiner.

  SvaraRadera
 5. Bra skrivet. Som alltid :)

  SvaraRadera