fredag 5 juli 2013

" I Sverige, de unga patrioterna för det sanna Europa!"


Som bekant har SDU inlett samarbete med ett antal nationalistiska ungdomsförbund i Europa. En av de inbjudna till Almedalen var Julien Rochedy från Front National de la Jeunesse, som i ett pressmeddelande lyriskt berättar om sin upplevelse:

 


"I egenskap av Nationell Direktör för Front National de la Jeunesse, var jag officiellt inbjuden av SDU (Sverigedemokraternas ungdomsförbund) under några dagar (28e juni till 2e juli) i Visby på ön Gotland, där varje år sommarseminarier hålls av de svenska politiska partierna.

Med mina kollegor Tom van Grieken, president för Vlaams Belang Jongeren, Udo Landbauer, president för Ring Freiheitlicher Jugend, och naturligtvis Gustav Kasselstrand, SDUs ordförande, deltog vi i en allmän presskonferens på söndagen för att både presentera våra olika rörelser och visionen vi har för Europa.

Tillsammans försvarade vi ett Europa av självständiga nationer, som inte längre underkastas diktat från Europeiska Unionen, USA och Euron. Vi talade för ett verkligt Europa som bryr sig om den europeiska civilisationen inför farorna som lurar, som exempelvis massinvandringen, och som framför allt försvarar det som skapar Europas själva natur och framgång; dess fria nationer.

Efter att ha bott tillsammans i fem dagar, kunde vi konstatera i vilken grad patriotismen vi alla uppvisade, skapade våra utbytens rikedom. Vi försvarade var och en våra respektive nationer, deras frihet och identitet, och vi kunde därigenom förstå varandra än bättre och få utbyte av varandra i ett stort broderskap. Det globalistiska projektet som vill utjämna alla kulturer och frånta alla människor deras värdighet är en dramatisk utarmning av världen.

Jag kunde också med glädje konstatera att Sverigedemokraterna, liksom befolkningen, var mycket intresserade av Front National och Marine Le Pen; för många är de ett exempel att följa, och alla förutspår stora framgångar i framtiden.

Vi lämnade varandra övertygade om att de kommande EU-valen med säkerhet kommer att bli en stor framgång för alla patrioter!"

Front National


1 kommentar:

  1. Kanske har du Tobbe eller några andra redan läst det här från landet som vi kände av frihet, det är mer än skrämmande, frihet i USA tillhör historien.http://everykindapeople.blogspot.se/2013/07/independence-day-4th-of-july.html

    SvaraRadera