fredag 12 juli 2013

Marine Le Pen om kommande val


I programmet "Fyra sanningar" intervjuades idag Marine Le Pen bland annat om kommande val och den franska ekonomin. Jag har klippt bort de första minuterna, som avhandlade affärsmannen och vänsterpolitikern Bernard Tapis skandaler, så vi kommer in när man övergår till kommunalvalen och möjligheterna till seger i Marseille, landets andra stad.

UMP - det stora högerpartiet
PS - det stora socialistiska partiet
FN - Front National

Livret A är en sorts skattebefriat sparkonto. 

7 kommentarer:

 1. Något mer än jag förvånand av att Avpixlat länkar till partier som SD definerar som extrema?

  Hade Marine Le Pen varit medlem i SD så hade hon blivit utesluten för extremist like många andra politiska ledare Avpixlat har länkat till på sistonde-

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte alls sant att SD anser Marine Le Pen vara "extremist", SD planerar att gå med i en ny EU-parlamentsgrupp som kommer skapas efter EU-valet bestående utav Geert Wilders parti,Front National och en massa andra partier. Det finns en bild på Geert Wilders Twitter konto där han faktiskt träffar Åkesson i Stockholm för att diskutera det här.

   Radera
 2. Är inte förvånande på minsta sätt. Avpixlat kan driva opinion fritt medans SD kör på strategin att anpassa sig till klimatet för att få över en del velpellar.

  Långsiktigt måste man driva opinion ifrån grunden, kortsiktigt så är det möjligt att SDs strategi ger snabbare resultat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad håller du på och tramsar om...AP är inte SD och vice versa!? "Anpassa sig till klimatet".....dålig nattsömn eller vad är ditt problem?

   /Robban

   Radera
 3. Är väl bara ytterligare ett bevis på att SD inte styr avpixlat på något sätt?!

  Gillar Marine Le Pen, hon är snabb!

  SvaraRadera
 4. Avpixlat är inte SD. Lägg det på minnet.

  SvaraRadera
 5. Tack för bra jobb Tobbe, alltid väldigt intressanta och sevärda nyheter. Eftersom du fixar med översättningar så når det ut till en större publik, fortsätt så :-)

  Mvh/Robban

  SvaraRadera