fredag 5 juli 2013

Sverigedemokrater vid samma bord som Avpixlat-krönikör!


Sent på torsdagskvällen festade Avpixlats krönikör Mrutyuanjai Mishra tillsammans med flera högt uppsatta SD-män.

Aftonbladet fortsätter att leverera vad de tydligen ser som fantastiska avslöjanden kring Avpixlat och SD. Igår kväll hittade eller tog man en bild som visar företrädare för partiet tillsammans med Mrutyuanjai Mishra, som skriver för bland annat Avpixlat och Jyllandsposten. Man skriver också att de "festar" tillsammans, trots att bilden visar en tämligen städad tillställning. I själva verket hade man varit på seminarium innan och tog alltså en öl efteråt. Enligt Aftonbladet är det också anmärkningsvärt att Mikael Jansson (sd) sitter bredvid Mishra.

Är det ingen på Aftonbladet som reagerar över att alla dessa "rasistiska" sverigedemokrater umgås med en indier och att denne indier skriver för den "rasistiska hatsajten" Avpixlat? Kan världen möjligen vara lite mer komplex än vad den är hos Aftonbladet?

Vid bordet bredvid befann sig tydligen den gamle marxistiske skribenten Göran Greider och Mishra skall ha växlat några ord med honom. Även detta måste Aftonbladet ta upp och Greider gör ingen besviken:

"Var du medveten om att han är krönikör på ­Avpixlat?
– Va? Nej, det hade jag ingen aning om. På allvar? Det är nästan så att jag vill gå härifrån. Kommer han fram igen får han en rak vänster."

Klimatet i Sverige är mycket sjukt.
2 kommentarer:

  1. inte nog med att det hela är ett "halmstrå" det är också ett skott i den egna foten på redaktionen då läsare inser att det en enda person med måttlig anknytning till Avpixlat och om dessutom han är invandrare borde detta skapa mer nyfikenhet än upprördhet hos läsarrna.

    SvaraRadera
  2. Det var mycket mer mångkultur (minst två av nio, kanske till och med tre av nio) på denna träff än vad det är på Aftonbladets rasrena redaktion:

    http://gfx.aftonbladet-cdn.se/image/16152262/800/normal/0fda18cdf0151/JUBEL1.JPG

    SvaraRadera