fredag 5 juli 2013

Vlaams Belang ser ett svenskt uppvaknande
Vlaams Belangs hemsida skriver partiet idag om förändringar i Sverige och om Sverigedemokraternas framgångar. Att man kallar SD för "högernationellt" får vi väl ha överseende med:

I åratal var Sverige känt som det politiskt korrekta "föregångslandet" i Skandinavien. Men detta verkar nu undan för undan försvinna. Kanske har de allvarliga upploppen med invandrarungdomar, som plågade den svenska huvudstaden Stockholm i maj, väckt mången svensk ur hans mångkulturella dagdrömmar.

Sverigedemokraterna
Om vi skall tro opinionsundersökningarna, har det högernationella partiet Sverigedemokraterna (SD) redan vind i seglen. Om val skulle hållas idag i Sverige, skulle partiet erhålla över 10 procent av rösterna. Det skulle innebära nästan en fördubbling av resultatet 2010, när SD med ett resultat på 5,7% för första gången tog sig in i den svenska Riksdagen. Var fjärde svensk uppgav dessutom att man såg det som önskvärt att partiet tog plats i nästa regering.

Sverigedemokraternas framryckning bland väljarna visar återigen att Europas högernationella partiers ideer - pro-identitet, trygghet och social rättvisa, mot massinvandring och en europeisk superstat - vinner terräng i breda befolkningslager.

Se även Front National de la Jeunesses hyllning till SD.


10 kommentarer:

 1. Tack för översättningen Tobbe

  SvaraRadera
 2. Fin bakgrundsbild du har men den gör så att texten blir nästan oläsbar, vilket säkert inte är avsikten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Som Oscar säger, skall inläggen visas mot vit bakgrund, vilket de även gör för mig...

   Radera
 3. Oscar Peterson6 juli 2013 kl. 00:05

  Vilken bakgrundsbild? För mig är texten klar och tydlig och syns på en helt vit bakgrund.

  Tack Tobbe för infon. Kul att det börjar komma en mer enad Europeisk rörelse som motkraft till kulturförstörelsen.

  SvaraRadera
 4. Allt som motverkar invasionen från muslimska länder är av godo... Tack för översättningen.

  SvaraRadera
 5. Var nere i Almedalen när jag i högtalarna ifrån, vad jag trodde var TV4's monter, kunde höra nyheten basuneras ut att en ny undersökning visade att 25% av det svenska folket oavsett partitillhörighet ville se att SD skulle ta plats i nästa regering och vara en del av makten.

  Men sen efter det har jag inte kunnat hitta den nyheten nånstans trots intensiv googling och på en AB-chatt samma kväll så förnekades denna nyhet till och med av moderatorn.

  Mörkas det eller var det en nyhet som spreds ifrån SD's tält och inte TV4? Nån som kan hitta en källa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du hörde rätt, det kom från TV4, där man dock poängterade att flertalet av svenskarna var emot att SD tar plats i regeringen. Denna nyhet förmedlades nog bara under en dag, annars kan ju folk få för sig att SD är ett bra alternativ

   Radera
 6. Nyheten rapporterades av SVT:s nyhetsprogram Aktuellt och Rapport. Men man valde att meddela det som något negativt. 75% av svenska folket säger nej till SD i en regering.Naturligtvis inledde man med den formuleringen i syfte att dupera och att göra klart för folk från början att det var något negativt. SVT och SR och övriga medier har en mycket fast inställning om svenskars stupiditet och naivitet dvs lättlurade. Sedan sa man att var fjärde svensk önskade SD i en regering. Precis som med glaset; det kan vara till hälften fyllt eller till hälften tomt.

  SvaraRadera
 7. Skall naturligtvis vara, "... och att göra klart för folk från början att det var något positivt."

  Att det var något positivt att SÅ många sa NEJ till SD i en kommande regering.

  SvaraRadera
 8. http://www.youtube.com/watch?v=qLezXLuvNgc

  SvaraRadera