onsdag 21 augusti 2013

Dagens bild: Aftonbladet-humorHär har vi den då igen, elitens ständiga karikatyr av den korkade, och här även otränade, nationalisten. Självklart är det ingen patriot som skulle säga det ovanstående, dels för att det är så pass dumt, men framför allt för att vänsterextremt våld faktiskt inte skildras i etablerad media, till skillnad från det fantastiska genomslag det påstådda våldet mot hijabkvinnan fått. För att ta del av en sannare bild av vem som använder våld mot vem, är vi hänvisade till de fria medierna.

När dessa vänsterextremister angriper exempelvis ett sverigedemokratiskt torgmöte skildras det som en sammandrabbning mellan två grupper, eller ännu oftare som "stökigt vid högerextremistiskt möte". Inte en enda gång har det inträffat att sverigedemokrater dykt upp vid en vänsteraktivitet för att störa, hota och slåss.

Nu liknar bilden snarare en rasistisk nidbild av en arab, men eftersom Bert Lundkvists bild publiceras på just Aftonbladets ökända kultursida, förstår vi att det handlar om en otäck sverigedemokrat. Denna "kultursida" publicerar ofta den här typen av bilder, som aldrig är fyndiga eller humoristiska, men alltid riktar sig mot oss oppositionella. Jag tar del av tillräckligt mycket pk-media för att veta att uttrycket "men det får man väl inte säga i det här landet", en variant av ovanstående teckning, är ett populärt hån mot oss med avvikande åsikter. Dock är det ju faktiskt helt sant att man faktiskt inte "får" säga vad som helst i Sverige och vänstervåldet skildras antingen inte alls, eller på ett sätt där skulden på ett märkligt sätt hamnar hos offren.

En mer träffande karikatyr i dessa dagar skulle vara en nidbild på Foujan och Nabila, där de beklagar sig över att muslimska kvinnor inte får röra sig i samhället, på grund av det ständiga våldet från pursvenskar.

Jag tror att det blir allt svårare för eliterna att bita sig fast vid sin favoritbild av den misslyckade sverigedemokraten, arbetslös på sin brukort, och i sin brist på intelligens och bildning lägger skulden på invandrare istället för på det kapitalistiska systemet. Det räcker att läsa de fria medierna för att se att vår sida har en mängd bildade och duktiga skribenter. Dessutom, varför skulle inte någon som bor utanför Stockholm eller har låg utbildning få framföra sina åsikter? Vad är det för obehaglig människosyn?4 kommentarer:

 1. Nån som fortfarande läser Aftonbladet ?

  SvaraRadera
 2. Japp, jag gör det varje dag. Många menar att man skall bojkotta fulmedia, men jag tycker det är viktigt att övervaka dessa alster, varifrån de flesta svenskar faktiskt får sin information.

  SvaraRadera
 3. Nu har det framkommit att hijabkvinnan som misshandlades i Farsta var en svensk konvertit som misshandlades av sin arabiske make. Alltså ett verkligt rasistbrott - där en av våra kära invandrare ger sig på en infödd. Hur ska media tackla detta nu?

  SvaraRadera
 4. Denna artikel är då roligt. Vilken svensk ser ut på det sättet? Det hade väl varit troligare att bifoga en bild på Kalles kaviar? På bilden är det snarare en person från Mellanöstern. Men nog om det. Verklighetsfrämmande bild av en svensk nationalist, alternativt av en konservativ person.

  Fortsätt bemöt fulmedia, det är det enda sättet för oss att få tillgång till riktig fakta. Vi hör mycket på radio, tv och statens propaganda institutioner. Någon gång är det dags för de fria medierna att segra, och där har Dispatch International någonting på gång. De kommer inte locka till sig mediekåta personer som Anders Lindborg, vilket jag är innerligt tacksam för.

  SvaraRadera