onsdag 21 augusti 2013

Lång kravlista till Beatrice AskJag skulle mycket gärna träffa Tobias Billström eller Erik Ullenhag för att framföra mina krav på svensk invandringspolitik, eller varför inte på upprättandet av en kommission för utreda vänstervåld mot nationalistiska företrädare. Som ni förstår skulle jag inte ens få ett svar. När två individer ur stenkastarvänstern kommer med muslimska krav på samhället, slås det däremot upp stort i samtlig etablerad media och de båda får omedelbart träffa justitieministern.

"Exakt vilka kraven är vill man dock inte avslöja före mötet, men enligt Foujan Rouzbeh är det fortfarande det som står i artikeln som uppmanade till hijabuppropet som gäller.
Dessutom kommer fler punkter att tillkomma."

Självklart kommer fler punkter att tillkomma. De muslimska kraven kommer inte att upphöra förrän Sverige äntligen blir en fullfjädrad islamistisk stat. För tillfället är kraven på sharialagstiftning ganska lågmälda, men allteftersom islam flyttar fram sina positioner, och den etniska basen sväller, kommer även dessa krav att bli allt mer högljudda. Att få kvinnliga politiker att bära hijab var en liten delseger, men det kommer absolut inte att stanna där.

Foujan och Nabila gör återigen sitt vanliga självmål:

"Där ingick bland annat att regeringen ska tillsätta en kommission för att kartlägga hur vanligt förekommande problemet är, samt att ta fram en åtgärdsplan.

Vi hoppas att Beatrice Ask tar det på allvar. Det vi beskriver är ett stort problem som berör många muslimska kvinnor i Sverige idag"

Om en sådan kartläggning verkligen skulle bli av är jag säker på att damerna skulle bli grymt besvikna. Med tanke på att en påstådd händelse slås upp på det här sättet, kan vi föreställa oss hur det skulle se ut om det verkligen var ett vanligt förekommande fenomen.

"Hijabuppropet kommer att fortsätta under veckan i olika former, bland annat kommer man att ha en Hijabvandring på fredag i Stockholm. Man har även utlyst 19 augusti som den nationella hijabdagen."

Jag gissar att denna hijabvandring, i vanlig ordning, kommer att ske direkt efter fredagsbönen, då massan är uppeldad och ändå utanför huset med hijab och allt. Egentligen är det enda rimliga kravet på justitieministern att eventuella gärningsmän straffas. Det är redan idag olagligt att slå en kvinnas huvud mot en bil, även för hennes egen make. Hijabuppropet är ett sätt för islam att göra sig hört och flytta fram sina positioner, ingenting annat. Som vanligt bryr sig muslimer bara om sin egen ställning och sin egen eviga offermentalitet.


Fatima Doubakil har till och med vänt sig till FN för att ta upp "den rasism som
drabbar muslimer". Där lär hon omedelbart få stöd av stater som Saudiarabien,
Iran och Sudan, där kvinnor åtminstone har rätt att bära hijab.


Nedan följer en lista på vad andra samfund ställt för krav på samhälle, mat, klädsel och badtider under veckan:

Kristna: 0
Judar: 0
Buddhister: 0
Hinduer: 0
Shintoister: 0

DN
Expressen
SvD
SvD II


2 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Muslimer, araber somalier ...

  Har det inte visat sig, gång efter annan att dom inte bör tas emot, öht ?
  Man har skickat dom u-landsbistånd och all möjlig hjälp så länge jag kan minnas, och inget har hjälpt. Nu tror regeringen att dom gör en välgärning genom att flytta problemet till oss !

  Med vilken rätt ställer dom KRAV på OSS i VÅRT land ? Varför inte vända på steken, och KRÄVA att dom sopar rent i sina lerhyddor först !

  SvaraRadera