måndag 26 augusti 2013

Dagens bild: Miljöpartiets pressekreterareGustav Fridolin åker nu till Norge för att hjälpa sitt systerparti där. I vårt lite sundare grannland fick nämligen norska Miljøpartiet De Grønne inte 10%, utan lite mer rimliga 0,3%. Med sig har han sin hijabdraperade pressekreterare Anwahr Athahb, som tydligen även är vice ordförande för "Svenska muslimer för fred och rättvisa". Hon har även bland annat studerat islamologi vid ökända Södertörns högskola.

Eftersom alla partier idag vill hålla sig med en egen islamist, är det egentligen rätt naturligt att invandringspartiet MP inte nöjer sig med Mehmet Kaplan i riksdagen, utan även behöver en kvinnlig muslim på kansliet. Det är dock lite bakåtsträvande av partiet att hålla sig med två svenska språkrör, även om Åsa Romson gjorde en liten insats genom att posera några minuter i hijab. Jag tycker att det är dags för MP att visa att de anammar det nya Sverige fullt ut, genom att sätta en hijab och ett skägg på dessa två poster.

Expressen6 kommentarer:

 1. Svenskar göre sig icke besvär. Tjänsten som press-sekreterare ska tillsättas utifrån etnisk bakgrund, det vill säga svenskdiskriminerande.
  Vidrigt! Detta är månadens bild.

  Bra jobbat (som vanligt) Tobbe!

  Och...glöm aldrig:
  "Gustav Fridolin, 30, driver som en av sina hjärtefrågor att miljonprogrammet ska rustas upp.
  Samtidigt jobbar hans fru, Jennie Fridolin, 34, som projektledare för just upprustningen av miljonprogrammet på byggjätten NCC.
  Skulle MP-språkrörets politik bli verklighet kan det handla om miljarder i intäkter för hustruns arbetsgivare."

  SvaraRadera
 2. I Fokus 21/2013 finns ett stort (relativt kritiskt) reportage om Fridolin, i vilket denna Anwhar Athahb skymtar förbi. Hennes inkompetens ifrågasätts där eftersom hon vid ett tillfälle av allt att döma inte visste vem Urban Bäckström är. Och en partiledares pressekreterare bör ju rimligen veta vem som är vd för Svenskt Näringsliv, även om hon tillhör vänsterblocket...

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Hennes KOMPETENS ifrågasätts" skulle det givetvis vara.

   Och därigenom inser jag ironiskt nog att min egen kompetens kan ifrågasättas...

   Radera
 3. Att anställa en slöja är ett sätt för honom att leva som han lär skulle jag tro. Han vet mycket väl att han är en av de första i politikerklassen som gör det.
  Jag tror lille Fridolf kommer att lära sig en del av detta och jag hoppas att lärdomen kommer att visa sig i hans politik i form av en mindre vanvettig invandringspolitik.

  Jag fick viss respekt för honom när jag såg att han som ende 7-klöver skakade hand med Jimmie Åkesson efter en duell i Riksdagen.

  SvaraRadera
 4. Glöm inte Fridolins uttalande i Almedalen i år: "det bästa sättet att bemöta krav på minskad invandring är att öka invandringen". Fridde & Fredde verkar ha pratat ihop sig om att sätta folkviljan dvs demokratin ur spel.

  SvaraRadera
 5. Undrar när förhållandet blir det omvända, dvs när islamisterna ser till att hålla sig med en skyltfönstersvensk?
  /Fredrik H

  SvaraRadera