fredag 23 augusti 2013

Film och bilder från gårdagens hijab-evenemang


Efter all uppmärksamhet kring det påstådda överfallet mot en hijabdraperad kvinna och alla de artiklar och jippon som kom i dess kölvatten, var det igår dags för en liten hijabdemonstration på Medborgarplatsen i Stockholm. En flitig läsare var på plats och bjuder på lite bilder och en film.

När det gäller filmklippet kan det vara läge för den berömda "skämskudden". Observera hur kvinnan är tvungen att titta i sin mobil för de fyndiga slagorden.


17 kommentarer:

 1. Tja, inte ens mina mest PK-indoktrinerade arbetskamrater (och det vill inte säga lite...) tror på de där historierna.

  Dels den som startade det så kallade "slöjupproret", och så den som - lustigt nog - påstås ha inträffat samma dag och är i stort identisk med den första (Umeåversionen) - om än i "light"-version och som publicerades samtidigt, av Västerbottens Kurirens chefredaktör Ingvar Näslund, fd Expressen-anställd och bror till Expressen-höjdaren Lars Näslund.

  Att Ingvar Näslund dessutom hade ägnat hela kvällen åt att förbereda ett välregisserat drev på temat "rasism" mot muslimer, och dessutom raderade samtliga kritiska kommentarer (men behöll de positiva) ger en viss tyngd åt min tes.

  Kanske folket långsamt håller på att vakna?

  Min teori= Välregisserade muslimska PR-jippon för att driva på en utvidgning av begreppen "rasism" och "hatbrott".

  Det otrevliga är att det finns fler grupperingar i Sverige som skulle kunna tjäna på en sådan förändring (i juridisk mening), eftersom den skulle göra det lättare att kriminalisera oliktänkare och stoppa kritiska webbsidor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är ju inte muslimska familjer som styr och ställer i media.
   Nog är det välregisserat, men "regissören" är av samma typ som dom som sitter och producerar Hollywood film.

   Radera
 2. Lite för bra tajming på allt ihop. Ja lite för bra...
  Glädjande att dina PK-vänner också höjer ögonbrynen pilsnerkorven.

  /Magnus

  SvaraRadera
 3. Töntigt! Förresten herrarna i sista bilden med blå och röd turban är som hämtade från en muslimkarikatyr typ Jyllandspostens. Vad gör de här annat än tar över?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle tro att de är sikher. Kanske är även en turbandag på gång?

   Radera
  2. Det där var indiska sikher och de har inte ett skvatt med muslimer att göra.

   Faktum är att med tanke på hur muslimer har behandlat dem förr i historien så tror jag inte de där två herrarna delade islamistkvinnornas budskap för fem öre..

   Radera
 4. Om islam inte kunde jämställas med Nazism så kanske någon lyssnat. Men härskar-ideologin "islam" är inget annat än en totalitär ideologi med inslag av pedofili eftersom de tillåter sex med flickor på 9 år.
  Jämlikheten inom islam hade också fått större trovärdighet om kvinnor kunde ta sig 4 män så som männen får ta sig 4 fruar.
  Toleransen ska vi inte ens tala om. Islam tillåter sexslavar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I Saudi var det uppe till diskusion, "rätt till samlag med frun", att förlänga från 12 timmar till 24 timmar efter hennes död!
   Otroligt men enligt Koranen!
   Något för Sverige att gå med I "Nekrofil-klubben".
   Blir jobbigt med "pedofilklubben på måndagar och Nekrofilklubben på onsdagar.
   Däremellan ska man hinna följa Waberis anvisningar och klå upp resten av fruarna.
   Och så vill Ullentott att muslimerna ska jobba! Phu!

   Radera
 5. Haha! Två riktiga talibanturbaner i sista bilden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är inte talibaner utan sikher från Indien. Sikhismen är en religion med sympatiska ideer. Anledningen att de bär turbaner är för att en troende sikh inte klipper håret. Samtidigt på den tiden då sikhismen uppstod var det "överklassen" som bar turbaner. Då sikhismen är emot kastsystemet och förespråker jämlikhet så bär alla den oavsett kast. Mogulen Aurangzeb ville islamisera Indien med bla tvångskonverteringar. Hinduerna bad då sikhernas 9nde guru och ledare om hjälp. Han stod upp för dem och blev även torterad för tvinga fram konvertering. Han vägrade och blev avrättad.

   Radera
 6. Den stadsbilden hör inte hemma i ett demokratiskt land. Förtryckta, förvillade kvinnor som tror dom gjort ett fritt val.

  SvaraRadera
 7. Skulle jag kunna få en direktlänk till videoklippet?

  SvaraRadera
 8. Visst - du har den även här på Youtube:
  http://youtu.be/F5coFqoprwo

  SvaraRadera
 9. Kærringen skanderade..."...krossa islamfobin....".
  Skønt att det blir alltfler som ifrågasetter det demokratiska innehållet inom islam och islamister.
  Per Hagman

  SvaraRadera
 10. Öh! "Sverige är också mitt land - vi ska inte stå på tå".....eller var det "gå på tå"? Helfestligt uppträdande och manifestation, som taget direkt ur en skämtsketch från sent 80-tal. Bilden på sikherna längst ner (är det Sacha Baron Cohen's senaste profil?), de är hur som helst juvelen i kronan på denna happening.

  SvaraRadera
 11. Fem st. spöken. Tillåt mej skratta
  Detta är ni upprörda över, Patetiskt

  SvaraRadera
 12. De eleganta sikherna hade nog inte med upproret att göra utan passerade nog bara lite snyggt förbi.

  /M

  SvaraRadera