torsdag 29 augusti 2013

Front National kräver upplösning av stenkastarvänster

Wallerand de Saint Just
Även i Frankrike finns det ett antal våldsbejakande "anti-fascistiska" grupper på vänsterkanten, bland annat "Antifa", den franska upplagan av vårt eget Afa. I en kommuniké till den socialistiske inrikesministern Manuel Valls, kräver Front Nationals borgmästarkandidat för Paris, Wallerand de Saint Just, dessas upplösande:

Herr Minister,

I söndags den 25e augusti klockan 17 var vi ett antal medlemmar i Paris-avdelningen av Front National, som kommit för att delta i de patriotiska ceremonierna framför stadshuset för att högtidlighålla befrielsen av Paris. Vi blev mycket snabbt omringade på nära håll av ett tjugotal mycket igenkännbara individer, som var ytterst hotfulla och som uppenbarligen inte ville oss väl. Dessa individer inväntade tydligen ett lägligt tillfälle att kasta sig över några av oss och, som man säger vardagligt, "fixa oss".

Lyckligtvis reagerade polisen perfekt och utan deras effektivitet tror jag att vi skulle ha fått en otäck kvart.

Det är fullständigt oacceptabelt att individer organiserar sig med målet att obestraffade, och så våldsamt som möjligt, attackera politiskt aktiva som kommit för att delta i en patriotisk ceremoni. Denna inställning visar att dessa grupper, som är särskilt våldsamma och inte tvekar inför något, uppenbarligen befinner sig helt och hållet vid sidan av Republiken och dess lagar. En demokratisk stat kan inte tolerera sådana gruppers existens och jag ber er att officiellt besluta om deras upplösning med samma villkor som använts av er i de upplösningar som skett nyligen. Dessa grupper är, till exempel, "Action Antifa Paris Banlieue", "Antifa75" och "La Horde".

Jag skulle vilja se att Sverigedemokraterna framför ett likande krav i vår riksdag, vilket, så vitt jag vet, aldrig skett. I Sverige har vi dessutom rena myndigheter, som Expo, som också omedelbart borde förklaras olagliga.
1 kommentar:

  1. Det är många PK i Sverie, som nu förtjänar skampålen och då främst herr Reinfeldt, tätt följd av Expo och horder av PK-journalister!

    SvaraRadera