torsdag 22 augusti 2013

MP föreslår 300 miljoner till mångkulturella områdenBland alla Sjuklöverns massinvandringsvurmande partier framstår kanske Miljöpartiet som det mest extrema. Ändå blir varje regeringsbildning partiets gisslan. Socialdemokraterna kommer knappast att kunna bilda regering utan MP och den nuvarande Alliansregeringen, som ju är i minoritet, valde att göra upp om migrationspolitiken med detta lilla extremistparti, för att straffa de väljare som lagt sin röst på Sverigedemokraterna.

Att bjuda in hela världen till kalaset i Sverige kostar dock pengar, och efter att Miljöpartiet genomdrivit den destruktiva invandringspolitiken, kräver de nu att vi skall betala för dess följder. Följaktligen sammankallade Åsa Romson idag till pressträff i Husby, av alla ställen, för att kräva 300 miljoner i en fond vigd åt invandrartäta förorter. Romson får skina i sin solidaritet, men det är ni som betalar. Dessutom förstår varje sunt tänkande människa att 300 miljoner inte räcker för att absorbera den volym av människor Sverige tar emot. De problem som följer kan nämligen inga pengar i världen lösa.

På Medborgarplatsen berörde hon även andra viktiga ämnen för landets framtid:

"I sitt tal på Medborgarplatsen i Stockholm hyllar hon de svenska friidrottarna Emma Green Tregaro och Moa Hjelmer för att de med naglar målade i regnbågens färger gjorde en stilla protest mot de den ryska homolagarna. Det måste vara Sveriges roll att våga stå upp för de mänskliga rättigheterna även när det känns obekvämt"

Nej, det måste inte alls vara Sveriges roll att läxa upp andra länder i homofrågan. Och ärligt talat, Åsa, hur obekvämt känns det egentligen att posera för allt som är politiskt korrekt? Att ta på sig en hijab för att islam i era kretsar anses som någonting käckt som måste försvaras? Jag tror att du är mycket bekväm i rollen som besserwisser och folkfostrare.

Som vanligt hos dessa människor finns det ingen som helst ansvarskänsla eller konsekvensanalys, för trots att Åsa Romson vill ha helt fri invandring, så kritiserar hon vissa brister i dagens samhälle, samtliga med en koppling till massinvandringen:

"Romson kritiserar regeringen för att den, enligt henne, tycks ha missat att välfärden går på knäna, att unga får allt svårare att hitta jobb och bostad och att klyftorna mellan rika och fattiga områden ökar."

Var tionde svensk röstar på detta parti. Hur tänker ni? Sträcker sig analysen längre än till "det är väl bra med miljö"?

SvD
Skanskan
DN 


1 kommentar:

  1. Håller med till 100% Hon är en riktig hycklare som säger att Sveriges välfärd går på knäna genom större klyftor, arbetslöshet för ungdomar ect.

    Det är ju MP och dom så kallade nya moderaterna som har satt dom målen och sen ska dom stå och anklaga att Sveriges välfärd går neråt.

    Fredrik Reinfeldts bok det sovande folket kan man gott säga. Folk som röstar på MP och dom andra 6 partierna är ju helt ute och cyklar

    Jävla hycklare hela bunten.

    SvaraRadera