lördag 3 augusti 2013

Pengar för att göra muslimer mer homovänligaEuropa utvecklas snabbt till en mycket spännande kontinent. Nedanstående artikel kommer från holländska De Telegraaf:

Pengar till projekt för homoacceptans bland invandrare

De fyra stora städerna i Nederländerna vill göra ämnet homosexualitet mer öppet i andra kulturer och gemenskaper. Ministeriet för undervisning kultur och vetenskap avsätter Eur 800 000 för detta projekt.

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht och Haag inriktar sig på turkiska, marockanska, surinamesiska och antillianska gemenskaper i sina städer. Vid den årliga båtparaden i Amsterdam inleds projektet.

Regeringsbåten åker med under temat "'Whatever your roots: it's your right to be gay!'. Utöver kommunalråd från de fyra stora städerna, deltar också olika organisationer, opinionsbildare och representanter för stödplatser för homosexuella invandrarungdomar på båten. Tidigare undersökningar har visat att mindre än en tredjedel av turkiska och marockanska nederländare skulle godkänna att homosexuella kan ingå äktenskap och tre fjärdedelar skulle ha problem med att acceptera om deras barn skulle ha en partner av samma kön.

Som vanligt vill man ha kakan och äta den. Man kan inte både förespråka rättigheter för homosexuella och muslimsk massinvandring. Det blir allt vanligare att homosexuella utsätts för våld i exempelvis Amsterdam. Förövarna är i princip alltid marockaner. Att man överhuvudtaget nämner surinameser och antillianer (som ju inte är muslimer) är med all sannolikhet just för att inte peka ut muslimer. Vi får väl säga lycka till och konstatera att man bränner ytterligare 7 miljoner kronor på meningslösa försök till att integrera de ointegrerbara.3 kommentarer:

  1. Torbjörn/Tobbe3 augusti 2013 18:46

    800 000 €, otrooligt! Vilka naiva människor !!!

    SvaraRadera
  2. Lycka till! Men varför inte försöka något enklare: övertala Påven att bli protestant!

    SvaraRadera