måndag 9 september 2013

Dagens hyckleri: Reinfeldt om skjutningarna i GöteborgFredrik Reinfeldt har ju gjort sig ökänd som den främste hetsaren för pågående massinvandring. Den skall fortsätta ohämmat, oavsett vad människor tycker och oavsett vad den får för konsekvenser. Idag satte han något av ett rekord i hyckleri, då han läxade upp Göteborgs politiker för problem i stadens mest invandrartäta områden. Inom loppet av några dagar har ett flertal skjutningar, med två döda, inträffat i de mycket mångkulturella områdena Biskopsgården och Hammarkullen. Våldet i dessa områden är alltså ett direkt resultat av Reinfeldts invandringspolitik.

Närmast provocerande hycklande säger Reinfeldt till stadens politiker:

"Nu är det slut på alla ursäkter. Sluta skyll ifrån er."

Samtidigt lyckas han i ovanstående meningar själv göra sig skyldig till båda synderna, då han:
1) Ursäktar mångkulturellt våld med "för många vapen i omlopp".
2) Skyller på Göteborgs politiker

Han tillägger även att han "skall bidra med det som efterfrågas". Vågar man anta att ett invandringsstopp inte får efterfrågas?
6 kommentarer:

 1. "Skärpta vapenlagar"?!? Man tror nästan det är ett skämt. Lagskärpning har inte minsta påverkan på dessa uppgörelser.
  Tänk denna paniska skräck för att ta itu med orsakerna. I stället bara besvärjelser..

  SvaraRadera
 2. Reinfeldt ljuger om ansvaret. Givetvis är han högsta hönset i massinvandingsindustrin. Det är sjuklöverns gemensamma skuld att det brakat åt helvete...

  SvaraRadera
 3. Kubiken Gbg,,,vill ogärna be Statsministern hålla käften,, det kanske räcker med att be honom sluta yttra sig ??

  SvaraRadera
 4. Så är det han som tvingar kommunerna att ta emot en aldrig sinande ström muslimska manliga invandrare med och utan sljöbeklädda hustrur. Ska lagstifta om det. Mot böter.

  SvaraRadera
 5. Det är ju han som tvingar dem att ta in folk från MENA och Asien.

  SvaraRadera
 6. Jag skulle tro att han börjat förlora fotfästet inom sitt parti. Han är helt förblindad. Det är som han följde ett dekret uppifrån, alltså att det han satts att genomföra det ska han bannemej genomföra kosta vad det vill.

  Han ska ut. Nya moderaterna kommer att få en chock i valet, och det förväntar han sig (minns Almedalstalet). Hoppas det finns en riktig moderat någonstans i leden för att ersätta denna vidriga lakej!

  SvaraRadera