söndag 1 september 2013

Jag deltar i Radio LänsmanRadio Länsman är ett webbradioprogram som spelas in varje vecka och läggs ut på lördagar, där ett par individer på ett lättsamt sätt diskuterar aktuella ämnen i Sverige. Denna vecka var jag själv inbjuden som gäst, där jag intervjuas av Länsman och Conrad. Eftersom programmet är tämligen spontant, är jag inte nödvändigtvis alltid välformulerad, men jag vill ändå uppmärksamma programmet. Via länkarna nedan kan ni höra hela avsnittet.

Exponerat


4 kommentarer:

 1. Det är oerhört nedslående att höra detta SD-vurmande från så många "nationella". Förstår ni inte att partiet totalt förstörts av Jimmie Åkesson? Han säger ju rakt ut att vansinnet med massinvandring och rasblandningen (d.v.s. utrotningen av vita) ska fortsätta (i lägre takt) och att det inte finns några etniska svenskar. Han är komplett galen och att rösta på dem är nästan exakt lika illa som att rösta på de övriga i Åttaklövern. På sätt och vis *värre* eftersom man *tror* sig ha vaknat men likt förbannat fortfarande sover.

  SvaraRadera
 2. "Vurmar" håller jag inte med om att jag gör, men visst, jag ser SD som idag det bästa alternativet i svensk politik. Jag ser mig dock som fri debattör och är nog ofta radikalare än partilinjen. Jag tycker även att SvP tillhör den goda sidan, och ser gärna att partiet skördar stora framgångar nästa år. Jag tror att SD och Svp idag förstärker varandra, snarare än splittrar, då SvP gör att SD uppfattas som mer av ett mittenparti, medan SD öppnar upp för det lite radikalare SvP.

  SvaraRadera
 3. Det är precis så jag tänker ang. SD och SvP.

  SvaraRadera
 4. Kan ni inte prata om SvP vid nästa program?

  SvaraRadera