lördag 19 oktober 2013

En regimkanals skildring av ett politiskt möte
Som alla vet träffades häromdagen Jimmie Åkesson och Marine Le Pen. Detta är en fullkomligt naturlig händelse, men våra medier kan bara inte försätta detta tillfälle att svartmåla både Sverigedemokraterna och Front National. Allt fler svenskar börjar naturligtvis genomskåda demoniseringen av SD, men då ytterst få har någon aning om vad FN står för, försöker medierna nu måla upp en grotesk och lögnaktig bild av detta parti, i hopp om att det även faller en skugga över SD.

TV4 vill förstås inte vara sämre än våra statliga kanaler och bjuder på en märklig ingång, nämligen att Moderaterna inte är nöjda med de båda patriotiska partiernas närmande. För en öppensinnad och visionär analys, har man letat fram ingen mindre än Gunnar Hökmark, som visserligen varit passé i åtminstone tjugo år, men som fortfarande sitter i Europaparlamentet.Som vanligt låter han obekymrat lögnerna välla fram, till hälften medvetet, till hälften baserat på ren okunskap. Hökmark kan låta munnen gå på det här sättet, eftersom han vet att medierna aldrig kommer att motsäga honom:

"Många av deras företrädare förnekar förintelsen. Många av deras företrädare uttrycker direkt rasistiska uttalanden, antisemitiska uttalanden, eller nedlåtande uttalanden om andra människor."

Vilka företrädare för Front National tänker du på, Gunnar, som förnekar förintelsen och "uttrycker uttalanden" som är direkt rasistiska och antisemitiska? Partiledaren Marine Le Pen? Vice-president Louis Aliot? EU-parlamentarikern Bruno Gollnisch? Generalsekreterare Steeve Briois? Det är ju tydligen många, så något namn kan du väl uppge? Jaså, du kan inte så här på stående fot komma på något namn, då du varken känner till deras företrädare eller vad de står för, utan du uttryckte mer en allmän känsla av hur det skulle kunna vara?

Sedan visar TV4 ett klipp med Marine Le Pen, som inte närmare förklaras, men vars syfte antagligen är att visa hur hon tänker i vi-och-dom-termer, har obehaglig människosyn eller liknande. I själva verket kommer klippet från ett anförande i Europaparlamentet, som handlar om illegal invandring, och där alltså varje ord är sant.

Sedan tillfrågar man också en person som kallar sig "EU-forskare", men vars utseende ger en föraning om hur även analysen kommer att se ut.


Peo gör inte heller programmakarna besvikna. Det blir en liten utläggning om "explicit rasism" och om att det är "ett parti som hatar muslimer och jobbar på den frågan" och dessutom "har sin bas i fascismen". 

För att nå klimax låter man Gunnar Hökmark återkomma ännu en gång och nivån sjunker ytterligare ett snäpp:

"...att det är ett brutalt och främlingsfientligt parti, som tycker illa om andra människor för att de kommer någon annanstans ifrån."

Men hur är det med ditt eget parti, Gunnar, som tycker illa om lågavlönade människor och njuter av att sparka på sjuka och arbetslösa? Nej, så infantilt skulle jag förstås varken uttrycka mig eller analysera samhället, men det är tydligen nivån som gäller bland eliten i media och politik idag. 

Själv vill jag bara önska Jimmie Åkesson och Marine Le Pen lycka till och hoppas att ni, tillsammans med våra övriga vänner i Europa, bildar ett starkt samarbete som så småningom kan rädda den här kontinenten.12 kommentarer:

 1. Det blåser kallt om multikulti vurmarna.
  Åkesson & L Pen WOW !

  SvaraRadera
 2. Tack för att du förmedlar sunda tankar !
  Läser din blogg varje kväll.
  Vi är nog en stor beundrarskara som regelbundet läser och gläds över dina tankar.
  Tack Tobbe !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv för intresset!

   Radera
  2. Håller med,intressant med utblickar på det som händer i Beneluxländerna....

   Radera
 3. Marine le Pen är en "madam" som verkar ha "torrt på fötterna" bakom varje uttalande. Hon har en utstrålning som attraherar folk på ett annat sätt än sin far trots att budskapet i stort är det samma. Jag betraktar henne som nummer två efter Nigel Farage bland nutida politiker. Det är möjligt att hon kommit högst upp på listan om min franska inte hade varit så dålig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får titta igenom alla de klipp jag lagt upp med henne, så får vi se om vi kan flytta henne till nummer 1 :-)

   Radera
 4. Japp! Det är vi.

  SvaraRadera
 5. Det är fördj*vligt att höra moderater uttrycka sig så förljuget och vårdslöst som losern Gunnar "Gråtmaja" Högmark.

  "EU-forskare". Detta ord "forskare" förväntas förläna auktoritet till alla pk-påhitten, vare sig det är rasist-etikettering eller klimatlögner. Vem som helst kan kalla sig forskare och häva ur sig vadsomhelst. EU-forskare ... Vad tusan tror de om folk egentligen?

  SvaraRadera
 6. Trodde en gång, att den knastertorre Gunnar Hökmark var en patriot och engagerad person. Men visat sig bara vara en girig moderat till.

  SvaraRadera
 7. Mycket intressant skrivet av juden Henry Makow:

  http://henrymakow.com/2013/10/frances-front-national-fights.html

  SvaraRadera
 8. Ja, vad ska man säga ? Jag röster till FN och är ingen racist och säkert inte antisemit. Man kunde även kallas mig zionist : det är ju helt normal att varje folk kan ha sitt eget land ! Och jag vet att det flesta av människorna som röster till FN tänker likadant. Nå... Hur kommer herr Gunnar Hökmark, eller SVT, förklara detta ?

  SvaraRadera