fredag 15 november 2013

Dagens citat: Martin Aagård


"Själv väljer jag nog att titta på Zlatan, i alla fall."


Den ökände vänsterextremisten och Norge-hataren Martin Aagård förklarar hur han skall se till att undvika nya intryck och andras idéer ikväll. Skavlan har nämligen bjudit in en "främlingsfientlig" gäst, dessutom från Norge, så Aagård säger till oss alla att "Ödsla inte tid på Skavlan ikväll".

Det är symptomatiskt att dessa personer alltid är noga med att bojkotta och försöka tysta alla uppfattningar som strider mot deras egna, i detta fall med motiveringen att nya intryck till och med skulle vara slöseri med tid. I verkligheten används ju knappast just Aagårds tid till någonting värdefullt, men han har haft turen att hitta ett strålande politiskt korrekt alternativ, då ingen mindre än Zlatan figurerar!

Lika symptomatisk för dessa människors syn på demokrati, medier och andras åsikter, är ett senare stycke i Martins tv-tips:

"Bör inte en sådan människa få gästa pratprogram i tv? Jo, jag skulle verkligen vilja se Per Sandberg bli förhörd om sina ­visioner av ett utrensat Norge."

Ja, skall en "sådan människa" få vara med i tv, så skall han naturligtvis "förhöras". Denna syn förklarar varför vi sällan ser några riktiga intervjuer med exempelvis Jimmie Åkesson. Jag känner överhuvudtaget inte till denne Per Sandberg, men jag misstänker att hans "visioner om ett utrensat Norge" främst finns i Aagårds märkliga hjärna.

Skavlan sänds ikväll 21.00 på SVT1.3 kommentarer:

  1. AB börjar ge upp kampen i Sverige; inser att den är förlorad. Nu ger man sig på Norge. Som ett avskräckande exempel? Ha!

    SvaraRadera
  2. Jan Guillou utgjorde en slät figur. Till sist flinade han upp sig mot Per Sandberg och sa att han skulle ha accepterat SD om de varit lite mer som FremskrittsPartiet?!

    SvaraRadera
  3. Kvällens bästa kommentar: "Sverige är ett feministiskt helvete", sagt av Anne Holt (hette hon så?)

    SvaraRadera