onsdag 27 november 2013

Russia Today om den etniska splittringens Storbritannien


Detta inslag från Russia Today ger ytterligare ett exempel på att massinvandring knappast leder till en lycklig regnbågsfamilj.


Dessvärre tror jag att professor Eric Kaufmann, som intervjuas i inslaget, ger en väl inlindad förklaring till "den vita flykten". Han menar att purbritter inte har någonting emot andra grupper i sitt område, men att de vill vara i en bekväm majoritet. Jag skulle gissa att tröskeln för "bekväm marjoritet" ligger på över 90%, där redan ett inslag av, säg, 10% muslimer, gör att etniska motsättningar uppstår. Reportaget berättar också om etniska konflikter mellan invandrargrupper, där romer orsakar motsättningar även i mångkulturella områden. Varje stad i Västeuropa, med ett stort inslag av utomeuropéer, blir en stad med stora motsättningar och hög kriminalitet.
2 kommentarer:

  1. "could be a concern for integration" - Tror jag det; när ingen vill integrera sig med andra grupper (inte bara vita), är det såklart en "concern" för dem, som vill att grupper skall integreras. Bara de slipper själva?

    Integreras = blandas, på många plan

    SvaraRadera
  2. ingen kommer att integrera sig, och ingen har en politik som leder till integration av folkgrupper som har en mentalitet som drivs av våld...

    SvaraRadera