fredag 20 december 2013

Åsa Linderborg uppmanar till en liten kampanjDenna dekal uppmanar Åsa Linderborg idag boende att klistra över nazisters dekaler. Det kan de väl få göra om de vill, men som vanligt ligger det så mycket mer bakom. Linderborg är en närmast fanatisk kommunist, som gärna skulle förbjuda allt från Avpixlat till Sverigedemokraterna. Dekalen är också framtagen av förbundet Allt åt alla, alltså samma extremvänster som tidigare anordnat "överklassafari".

Även hennes text under uppmaningen är problematisk, och får publiceras endast för att den representerar den odemokratiska yttersta vänstern, istället för en odemokratisk yttersta höger:

"Historien är full av exempel där det varit rätt att bemöta fascismen med våld. Det är mycket möjligt att demokratiskt sinnade även i framtiden kommer tvingas överväga de metoderna - men vi är inte där än."

I just detta fall handlar det om uttalade nationalsocialister, men vi skall inte för en sekund tvivla på att dessa människor, likt ökände Henrik Arnstad, har en tämligen generös tolkning av vad som är "fascism". Den som innehar dessa klistermärken kommer förstås klistra dem även på affischer från SD, eller varför inte något av allianspartierna. Åsa Linderborg har en förkärlek för uttryck som "nassar" och "rassar", vilket direkt ger ett infantilt intryck:

"Demonstrationen nu på söndag kl 12 i Kärrtorp är årets viktigaste manifestation och kan även bli den största. Men när nazisternas taktik är att ta över våra gemensamma utrymmen, räcker det inte med att demonstrera. Vi måste få in som rutin att ta bort nassarnas propaganda." 

Frågan förblir dock den vanliga: vad tror de att de uppnår med dessa dekaler? Nu bor ju Åsa Linderborg naturligtvis inte i Kärrtorp, men hon avslutar upphetsat:

"Nynassarna bor mitt bland oss. Det känns som vi står vid randen av ett permanent krigstillstånd."

Visst kan vi hålla på så här. Om ni ser någon kommunistisk affisch eller har vägarna förbi Aftonbladets kulturredaktion, kan ni exempelvis klistra upp någon av dessa:

1 kommentar:

  1. Det jag stör mig på är användningen av orden fascist och nazist. Vår kära PK-idioter använder orden synonymt. Men jag är övertygad om att ingen av dessa personer tagit sig tid att läsa igenom vad de olika partierna stod för. Bl.a så talade aldrig Benito Mussolini om raser, det fanns inget "rashat" inom fascismen. En annan sak som man missar är det facto att fascisterna är en vänsterrörelse, en marxistisk doktrin anses fascismen vara kapitalismens yttersta motreaktion eller verktyg mot strävanden att upprätta ett socialistiskt samhälle. Fascismen föredrar en reglerad, klassöverskridande ekonomi, benämnd nationalsyndikalismen (Nationalsyndikalismen gjorde på korporativ grund anspråk på en samhällsomstörtning, enligt vilken fackföreningar och övriga yrkessammanslutningar skulle omstörta staten och göra slut på klassmotsättningar)

    SvaraRadera