måndag 9 december 2013

Dagens bild: Den stora manifestationenIdag skulle den stora manifestationen hållas mot att en etablerad tidning, mot rådande konsensus, hade mage att publicera fakta om invandringen, men det verkade som att entusiasmen inte räckte till att lämna datorn.

Ett par minuter från evenemanget har nu laddats upp, och det är precis så dåligt och pinsamt som ni förväntade er. Observera också att man, trots att manifestationen alltså skulle vara "antirasistisk", lyckas få till en liten antisemitisk gliring mot Peter Wolodarski. Som vanligt ville dessa muslimer alltså stå upp för islam, trots att annonsen ifråga överhuvudtaget inte nämnde muslimer, eller någon annan folkgrupp.
9 kommentarer:

 1. Dessa vänsterstollar förtjänar en neologism, de är FAKTOFOBER!

  SvaraRadera
 2. dom tycks ju fasen inte ens veta vad ordet propaganda betyder...så patetiska dom små stackarna är...jisses.

  mvh
  /barre

  SvaraRadera
 3. Och du är häftig och filmar och säger att du kommer från en seriös tidning. Tönt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den kommentaren förstod jag inte riktigt. Det är alltså inte jag som filmat, utan hittat den på nätet...

   Radera
 4. Det brukar talas om strukturell rasism, men vad som håller på att bli ett problem är strukturell fascism. Hatmånglare som Helle Klein och Mattias Irving arbetar mot ett demokratiskt och öppet samhälle och försöker tysta oliktänkande med verbalt våld.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Irving kommer bli sjuk av ilska under våren av den allt öppnare debatten som kommer tvingas fram. Vi får försöka njuta av det. Han blir allt mer genomskinlig i sitt desperata ordsprattlande.

   Radera
 5. Alla är lika mycket värda vänstern mantra. Kan man visa måttbandet så vi kan själva jämföra en 80-årig pensionär just utkastad för att ge plats....med Någon sjuk från Afrika......Värde och lika värde kanske inte fungerar annat än som "en spik och hänga mössan på"....varför inte använda det de flesta andra använder "dignity" FN till exempel....men det är klart V och MP m.fl. kanske vet bättre.....

  SvaraRadera
 6. Brukar det vara så där öde på Medborgarplatsen eller höll sig folk borta med flit?

  SvaraRadera
 7. En kul inblick i en snurrig värld av folk som är rädda för sin omvärld. Tack för titten!

  SvaraRadera