onsdag 25 december 2013

Filmklipp: Idag slåss vi


Inom vår rörelse, vi kan kalla den sverigevänlig eller nationell, stöter man ofta på en uppgivenhet och en känsla av att det inte är någon idé att kämpa, då slaget redan skulle vara förlorat. Några talar om att lämna landet. Jag menar att det inte alls är för sent och att vi absolut måste fortsätta kämpa. Europa härjas nu av en invasion och en kulturskymning, men vår kontinent har sett mörker många gånger förut. Vårt eget Sverige styrs nu av människor som gör allt för att driva landet mot avgrunden. Just därför måste vi göra våra röster hörda och bjuda motstånd.

Låt mig påminna om ett litet avsnitt ur filmens värld, närmare bestämt från filmatiseringen av Tolkiens "Konungens återkomst".


Det kan komma en dag då Sverige är ödelagt, där fattigdom, laglöshet och islam dominerar. Vi har inte nått denna dag. Idag slåss vi.11 kommentarer:

 1. Tobbe
  Två saker: När jag någon gång 1997 sedan läste Nostradamus profetior om framtiden (han levde för 500 år sedan) var det mycket som var väldigt, väldigt diffust och kunde tolkas lite hur som helst. Men två saker stod ut. Han angav att i "den 7:e månaden år 1999" skulle de två tornen som sträckte sig nästan upp till himlen i 'den nya staden i det nya landet' rasa ner (ungefär så). Eftersom tidsangivelsen var så exakt så beslöt jag mig för att vara uppmärksam på detta datum. Den 7:e månaden var dock oklar, enligt nutida tideräkning var detta juli. Men enligt gammal tideräkning (som ändrades för ungefär 500 år sedan) var detta september. 1999 kom - ingenting hände. Jaha, då var det väl fel då som så många gånger förr, tänkte jag. Men två år senare hände det - den 11 september 2001. Han hade fel om det exakta datumet, men hade ändå rätt om händelsen.
  Han förutsade också att muslimerna skulle välla in i Europa "om 500 år" men efter 30 års krig kommer de att drivas ut. Intressant förutsägelse. Åtminstone den första delen är alldeles sann och den bevittnar vi just nu. Vi får hoppas att han får rätt även när det gäller den andra delen.
  Det andra saken är den bibliska förutsägelsen som f.d. PLO-terroristen Walid Shoebat så ingående berättat om - att Islam kommer att dominera hela världen under en mycket kort tid. Men att Islam kommer att besegras och utrotas för all framtid. Detta sker "in the End of Times" (= slutet på den tidsperiod Bibeln handlar om). Och det är mycket som tyder på att detta sker inom en 10-15 års period. För övrigt så räknar också islamisterna med detta tidsschema - fast de känner inte till att de enligt den bibliska profetian kommer att besegras. Hursomhelst stundar mycket svåra tider för Västerlandet.
  /BS

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja, jag är ingen större anhängare av profetior, men att vi idag upplever en form av "clash of civilizations" kan man ju konstatera.

   Radera
  2. Jag är inte heller någon större anhängare av profetior, allraminst eftersom de så ofta har varit felaktiga. Och jag tror att det är sunt att förhålla sig skeptisk - men också öppen. Allt förhåller sig inte alltid som man först tror.
   Titta på detta intressanta YouTube-clip: http://www.youtube.com/watch?v=GtquNNEO7Fw
   /BS

   Radera
  3. När Nostradamus talar om "den nya staden" nämner han breddgraden för denna, vilken är densamma som för Neapel. "Neapel" betyder bokstavligen "den nya staden" på grekiska. Nostradamus talade om sådant han kände till, såsom urgamla Europeiska städer. Att förutspå att Neapel ska brinna/förödas är inte så svårt. Det gör staden med jämna mellanrum, eftersom den ligger vid Vesuvius sluttningar.
   /Andreas

   Radera
  4. Vilket citat syftar du på? I mitt minne finns inga breddgrader angivna utan bara "den nya staden i det nya landet" och de två tornen som sträcker sig nästan upp till himlen. Jag tänkte naturligtvis genast på New York som ligger på ungefär samma breddgrad som Rom. Jag skulle tro att i hans profetior (som f.ö. är mycket diffusa) kan den nya staden finnas angiven flera gånger och betyda olika städer varje gång.
   /BS

   Radera
 2. Jag tycker att.vi ska hålla oss till det som är bra till sverige. Tack för att du finns Tobbe !!!

  SvaraRadera
 3. Mycket bra argumentation, Tobbe!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var inte tänkt som någon argumentation, bara lite lättsam inspiration...

   Radera
 4. Apporpå film. Dockorna och tomten togs ju bort i Kalle Anka men man missade en hel del. Exempelvis gick kinesiska figurer in i tomtens säck och då fick julmusiken i bakgrunden en ostasiatisk touch. Och sen anspelades det på att flickor är rädda för spindlar vid ett tillfälle och varför jobbar inga kvinnor i tomtens verkstad förresten? Och visst är julen en kristen högtid men att klämma in noaks ark är att ta i i överkant. Skriver detta för att censuren i Kalle Anka är, om än odramatisk, larvig. Aragorn hade kanske tagits emot annorlunda om sagan om ringen kommit idag.

  SvaraRadera
 5. Rätt så, Tobbe! Kampen om Sverige har knappt ens börjat på allvar och många vill visst redan ge upp.

  /Fredrik H

  SvaraRadera