onsdag 4 december 2013

Föga förvånande hyllar Vänsterpartiet Timbuktus hot
Igår tittade vi på Timbuktus eget patetiska försvarstal. Idag får han ta emot pris i riksdagen, och någon som naturligtvis stödjer detta fullt ut, är Vänsterpartiets Rossana Dinamarca. Även hon hänvisar till att det handlar om konst, och att hot som framförs musikaliskt "inte är mer verkliga än Jurassic Park".

Precis som Timbuktus eget försvar, öppnar det här för intressanta tankegångar. Hur mycket musik måste den som vill hota Rossana Dinamarca lägga till? Räcker det med några stråkar i bakgrunden? Kanske en trumma? Nej, som vanligt handlar det förstås om rent hyckleri från vänstern, där de själva får bete sig precis hursomhelst, men aldrig skulle acceptera samma mynt tillbaka. Det är alldeles solklart att en rap om vad Rossana Dinamarca och Maria Ferm förtjänar, aldrig skulle spelas i radio, än mindre hyllas av kultureliten.

I detta fall är dessutom hennes ursprung relevant. Hon är alltså född av kommunistiska föräldrar i Chile, och har inte tänkt längre än att hon därför också är kommunist. Denna ideologi skall nu alltså införas i Sverige, och jag är alldeles övertygad om att Dinamarca tycker att hot och våld är en fullständigt acceptabel metod för att uppnå detta.

Det må vara en detalj i sammanhanget, dock en detalj som ytterligare visar regimmedias nivå, men SVT har dessutom lyckats stava fel till hennes namn, medan min stavning är den hon använder.

Slutligen vill jag bjuda på en musikalisk hälsning till Rossana, dessutom helt utan hot. Om budskapet känns jobbigt, så får hon ju se det som Jurassic Park:


3 kommentarer:

 1. Tycker Dinamarca att det även är konst att rita en hund med ett påstått huvud av Mohammed? Om inte, vari ligger skillnaden? Om ja, varför hyllas inte Vilks i riksdagen på samma sätt som Ohlsson-Wallin fick ställa ut sina bilder där?

  SvaraRadera
 2. Fotnot:
  Rossana Dinamarca (V) säger till SVT Rapport, att Timbuktus text i han senaste rapande, skall jämföras med Jurrasic Park, och ses som fiktiv.

  SvaraRadera
 3. Rosanna hade uppenbara problem med begreppen i P1 Morgon där hon kallade "dunka Jimmie gul och blå" för metafor och fiktion om vartannat. Pinsamt att lyssna på var det.

  /Fredrik H

  SvaraRadera