måndag 23 december 2013

God jul alla läsare!Jag vill denna kväll önska alla läsare en riktigt god jul! Tack för ert intresse, era kommentarer och ert stöd!

Imorgon kommer få platser i landet att se ut som bilden ovan, men låt oss se den symboliskt. Vi måste fortsätta tro att ljuset väntar oss längre fram, vilket gör vägen dit uthärdligare. 

Bloggen kommer naturligtvis inte att gå i dvala dessa dagar och jag hoppas att många läsare finner tid mellan högtidens olika bestyr att titta förbi, kommentera och diskutera. 13 kommentarer:

 1. En riktigt god jul önska jag dig också, Tobias. Det har varit spännande att följa din bloggs utveckling. Den blir bara bättre och bättre.
  Tack för din goda insats!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommenterade också nyss, men anonymt. Min signatur är "Eddy Karlsson". Till Tobbe och till alla er andra positiva Sverigevänner vill jag en önska God Jul! Det blir valår nu snart och ni kan lita på att det kommer att gå bra för oss!

   Radera
 2. God Jul och Gott Nytt År!
  Tack för din blogg - den ger lite ljus i mörkret.

  SvaraRadera
 3. God Jul till dig med! Tittar in här dagligen numera. /Lotta

  SvaraRadera
 4. God jul själv! Du är fantastisk!

  SvaraRadera
 5. God jul bäste Tobbe och alla Sverigevänner!

  PS. Årets bästa Youtube-klipp tycker jag är Jim Olssons avhyvling av PK-journalisterna som ofredade honom i hans hem.
  "Jag är Jim" är årets slogan!

  /Stig

  SvaraRadera
 6. God Jul och tack för ett fantastiskt skrivande!

  SvaraRadera
 7. Kanske lite förmätet från bara en enda av alla dina läsare. Stort tack för det du skriver. Det hjälper mig att hålla näsan över vattnet och hålla desperation och känslan av vanmakt borta. Sverige har säkert varit illa ute förut. I tider av krig och oro. Jag tror vi ska repa oss igen. God Jul till dig och alla andra Sverigevänner.

  SvaraRadera
 8. Jag önskar en riktigt God Jul till Tobbe och alla som följer och kommenterar bloggen. Ja, till och med er PK-journalister som regelbundet besöker denna blogg önskar jag en God Jul och ett riktigt Gott Nytt År.

  Stöd Tobbe och andra Sverigevänliga bloggare, sajter och organisationer med en julklapp i form av en liten donation. Varför inte en stående överföring med en liten summa varje månad? Det är egentligen en julklapp till en själv och sina barnbarn. Vi har en skyldighet att bidra till vårt lands fortsatta existens.

  Återigen, God Jul och Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 9. God Jul Tobbe!

  /Magnus

  SvaraRadera
 10. God jul och gott nytt år Tobias och alla ni andra här. Tack för en fantastisk blogg.

  Oscar

  SvaraRadera
 11. God jul till tobbe och alla sverigevänner jag ser verkligen fram emot ett spännande valår

  Stefan

  SvaraRadera
 12. God Jul Tobbe
  /Larre67

  "Jag är Jim"

  SvaraRadera