fredag 27 december 2013

Google blockerar Geert Wilders mejladress


Mohamed Rabbae

Google har blockerat Geert Wilders gmail-konto islamsticker@gmail.com, efter ett klagomål från Marockanernas Nationella Råd (LBM), som leds av Mohamed Rabbae.

Via den aktuella adressen kunde människor beställa ett klistermärke med islamkritiska budskap. Geert Wilders menar själv att syftet inte var att såra människor, utan att "befria dem från islams ok". Mohammed Rabbae bad Google ingripa, för att förhindra att "hatväckande material" skulle kunna spridas.

På Twitter har nu Wilders tillkännagivit den nya adressen islamsticker@islamsticker.org, och kallar aktionen en "stor framgång", då tusentals redan har beställt dessa klistermärken och man har varit tvungen att tillverka nya.

Nedan kommenterar Geert Wilders kampanjen. Han uttrycker sig ofta i meningar som inte helt hänger samman, och därför kan även översättningen förefalla något osammanhängande.Telegraaf

Jag kan själv tycka att Geert Wilders är lite väl fixerad vid islam, men PVV är nu landets största parti, har ett antal ledamöter i parlamentet, samt driver och debatterar naturligtvis en mängd andra samhällsfrågor. Mohamed Rabbae verkar själv tämligen fixerad vid Geert Wilders, och hans LBM bildades som en reaktion på Wilders film "Fitna". Rabbae har varit medlem i landets motsvarighet till Miljöpartiet, Groenlinks, men lämnade detta efter en konflikt med anledning av hans försök att få Wilders fälld i domstol. Han har också efterlyst en muslimsk motsvarighet till det kristdemokratiska partiet CDA.8 kommentarer:

 1. Wilders "fixering" vid islam beror nog på att om Holland, och för den delen resten av västvärlden, inte får ordning på detta så kommer vi inte att existera i framtiden! Denna fråga är helt övergripande och påverkar samtliga andra samhällsområden kraftigt negativt. Detta är inte "konspirationsteori" utan ett fakta som flera länder runt om i världen vittnar om....tyvärr.
  MVH K


  SvaraRadera
 2. Håller med MVH K. Islam är det absolut största hotet mot inte bara Europa utan emot hela världen. De har haft 1400 år på sig att konsolidera sitt bakåtsträvande förtryckarsystem och dominerar nu redan i 55 länder och har stort inflytande i FN. För övrigt så sker hela tiden en anpassning till de lättkränkta muslimerna i våra länder. Det är bara en tidsfråga innan det smäller. Och jag tror att ju fortare utvecklingen går desto bättre. Ty vid en snabbare förändring vaknar folk. Om det går långsamt hinner muslimerna av demografiska orsaker bli i majoritet och folk kan fortsätta sova och då är det för sent, som det verkar vara i de flesta Islam-dominerade länder.
  Jag tror att sammanstötningarna har nått sin högsta nivå inom 10-15 år och jag tror också att Västerlandet avgår med segern (av flera olika skäl) och driver tillbaka inkräktarna.
  Gunnar B

  SvaraRadera
 3. Håller helt med.

  SvaraRadera
 4. Anonym, anonym, anonym och också anonym håller också med anonym anonym, anonym, och anonym.

  Vänliga hälsningar anonym

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du stör dig på att inte AFA, Revolutionära Fronten eller en islamist kan komma och slå in fönstret, bränna upp huset eller misshandla dem som inte har de åsikter som åsiktspolisen föreskrivit. Berätta då för mig vad det gör för skillnad på ett inlägg om detta skrivs anonymt eller om det är undertecknat med t.ex. Lars Pettersson, Henrik Krok, Yngve Johansson eller vilket annat namn som helst? Ändrar det på något sätt innehållet i det som skrivits?
   Gunnar B

   Radera
  2. Hej Gunnar och alla anonyma. Man behöver ju inte använda ett riktigt namn, men använd gärna något alias, så att det blir lättare att särskilja olika kommentatorer, till exempel om man vill bemöta något.

   Radera
  3. Tobbe
   Du har helt rätt. Jag kommenterar på många olika sajter och använder alltid alias. Men kan inte du, Tobbe, skriva en liten kvarstående förmaning om detta med signatur för att kunna särskilja kommentatorerna nu när många nått fram till din fina blogg och kommentarerna blivit fler och fler. Titta på hur man gjort t.ex. bloggen everykindapeople.blogspot.se
   Gunnar B

   Radera
 5. Farsoten måste stoppas. Sedan får ni kalla det vad ni vill. Fixering eller inte.
  Tar syret slut är man 'fixerad' vid att andas./Social konstruktion

  SvaraRadera