söndag 8 december 2013

När fakta blir rasismVår sida har ju länge hävdat, med all rätt, att invandring inte kan diskuteras i Sverige och att fakta om den förtigs. Sällan har det visats så tydligt och hysteriskt som idag, då en bokannons i Dagens Nyheter fick fart på i stort sett varenda politiskt korrekt mediefigur och infantil "antirasist". Samma personer som nu är djupt kränkta av en annons, är naturligtvis samma personer som försvarar Timbuktus rätt att hota.

Det absolut roligaste med denna lilla storm, är att annonsen inte innehåller några slagord eller nedsättande språkbruk, utan redovisar ren fakta, som i många fall kan inhämtas på Migrationsverkets egen hemsida. Reaktionerna är helt fantastiska. Ingen invänder mot annonsens påståenden, men man förfäras över att dessa fakta överhuvudtaget får publiceras. Låt oss först titta på vad som faktiskt står i annonsen:

1. Sverige har från millennieskiftet fram till oktober 2013 beviljat drygt 1,1 miljoner invandrare uppehållstillstånd.
2. Under syriska inbördeskriget har Sverige beviljat 16 400 syrier asyl. Danmark, Norge och Finland har beviljat asyl till drygt 2 000 respektive 802 och 310 syrier.
3. Anhöriginvandringen handlar till största delen om att ta hit en partner från det forna hemlandet. En tredjedel av dessa anhöriga blir helt beroende av försörjningsstöd.
4. Utrikes födda utgör 15 procent av Sveriges befolkning. De uppbär 60 procent av landets försörjningsstöd.
5. 1990 hade Sverige tre utanförskapsområden (mer än hälften av de vuxna saknade arbete). 2006 var de 156 till antalet. Därefter har inga mätningar gjorts.
6. Av dem som nu beviljas asyl beräknas 70 procent vara arbetslösa ännu efter två år.
7. År 2012 beviljade Sverige 111 000 uppehållstillstånd.
8. 64 procent av Sveriges befolkning anser att media inte berättar sanningen om samhällsproblem förknippade med invandringen.

Kontrastera ovanstående fakta med de reaktioner de vanliga misstänkta bjuder på:

Alexandra Pascalidou


"En #dnannons i den rasistiska propagandans tjänst. Fylld av förvridna fakta. Kan vem som helst annonsera? Varför publicerar ni @pwolodarski?"
Helle Klein


"Snälla DN och @pwolodarski fomulera en ursäkt i morgondagens tidning och säg att det var ett stort misstag att publicera denna rasistannons."Nabila Abdul Fattah


"Helsidesannons i DN. Lite rasistiskt myspys till morgonkaffet kanske?" Omar Mustafa"När Goebbels sysslade med rasistisk hatpropaganda, tyckte han säkert att han höll på med yttrandefrihet. #DNgate"

Min egen twitter-favorit har inte heller legat på latsidan:

Mariam Osman Sherifay


"Först trodde jag att det var SD:s annons, sen förstod jag att det är DN:s. DN går rassarnas ärende!svpol pic.twitter.com/2IaVMd5DU5"

"Wolodarski liberala hållning visar att "money talks".Tips till DN:Ta in rassarnas annonser för dyra pengar, bra affärsidé.svpol"

"@jasontimbuktu Du är mångas förebild, fortsätt!"Särskilt kränkt har en stor komiker blivit:

Özz Nûjen


"Han @pwolodarski bör ta sig en funderare. Lögnaktig rasistisk annons bara några veckor efter #romgate o någon dag efter Mandelas död? #svpol"

"Hej jag ringer från @dagensnyheter och undrar om din prenu-KLICK! #svpol #dnrasism #DNannons"


"Valfri rasist: Hej @dagensnyheter jag har drygt 300 papp.
Nämen välkommen!
Jag vill sprida min rasism.
Ja ha och? Välkommen #svpol #dnrasism"

"Människor ÄR INTE kronor & ören. Ni kan ta er rasism och ni på DN era annonspengar och köra upp dom i röven. Mvh"


Dessa reaktioner är på många sätt ett gigantiskt självmål av multikulti-vänstern. Genom att rasa mot att fakta om invandringen publiceras, visar de att fakta knappast gagnar deras sak, att de förutom känslor och invektiv saknar argument, att de till alla pris vill tysta sanningen och att rasism är varje försök att diskutera invandringspolitiken. Att boken dessutom heter "Invandring och mörkläggning" gör inte saken sämre.

SvD
15 kommentarer:

 1. Alla kommer bli "rasister" den dagen ekonomin totalhavererar.

  SvaraRadera
 2. Jag tror att om boken håller måttet faktamässigt är det rätt att annonsera, ja varför inte, då tillförs läsarna information.

  Och om boken är fantasi kan väl normalbegåvade människor inse detta och behandla innehållet därefter.
  Första gången på länge DN gör rätt, och DN klarar sig..
  .författarna kan om man inte har torrt på fötterna få det trist men det är ju upp till dom.

  Har inte lusläst inläggen ovan MEN jag ser det som ett antal skrik som bara ger:
  "JAG TYCKER ATT...." att rubricera detta debatt är falsk marknadsföring....
  men det ser ut som det vanliga drevet mot oliktänkande från gruppen "Vi som gillar olika"

  Idén verkar vara att tysta de hederligt arbetande så att de kan jobba och skapa medel till debattomgivning för dessa "proffstyckare"
  Hur många i gruppen är författare eller skriver för sin försörjning?
  De flesta eller hur? Kom inte och konkurrera med mig angående böcker och tidningar....

  Jag tycker riktigt illa om de påhopp som görs....har svårt att se att annonsen är "fel" jämfört med alla de annonser som flödar i media.........

  SvaraRadera
 3. Jaha, grävande journalist Sandelin och professor Arnstberg är "rassar"
  då måste ju natioalekonomerna Assar Lindbeck och Tino Sannandaji vara rassar eftersom de också väljer påvisa felaktigheter i politikernas siffror ut mot allmänheten.

  Boken har förtigits länge nog, nu bröt Dn denna oheliga allians och väckte "Ljusets fiender" en annan bra bok av Johan Lundberg.

  SvaraRadera
 4. "Självmål" är ett mycket målande och träffsäkert ord att använda för att beskriva etablissemangets ofelbara förmåga att snubbla över sin egen självgodhet. Slår aldrig fel att den "korrekta åsikten" aldrig behöver backas upp med objektiv fakta och statistik. Skrattretande och sorgligt på samma gång.

  SvaraRadera
 5. Det är inte utan att man skrockar lite förnöjt när man följer deras galenskaper i framförallt twitterflödet. Undrar vad den gode Peter Wolodarski tänker när den anti-rasistiska eliten nu jagar honom, han som hör till de goda?

  Fredrik H

  SvaraRadera
 6. En, två ... sex stycken människoföraktande samhällsförstörare.

  SvaraRadera
 7. Som någon skrev: Vad är skillnaden på när Özz Nujen kör standup och när han pratar politik ? -När han pratar politik skrattar man.

  SvaraRadera
 8. Mycket avslöjande och väntad reaktion från pk-iterna. Samma gäller den intellektuella dvärgens pinsamma och onödiga försvar av publiceringen (som jag visst läst någon annanstans).

  Kära Pk-iter, det är dags att ge upp. Ni gör ju bort er för all framtid. Ingen kommer att kunna ta er på allvar när ert hatobjekt Svenne Banan får veta om era lögner. Ju tidigare ni lämnar det sjunkande skeppet, desto mer respekt får ni behålla.

  SvaraRadera
 9. Smart av Wolodarski. Men han är liite sen på bollen. Nu gäller det att kratta manegen inför det som komma skall

  SvaraRadera
 10. Invandrare kritiserar att fakta om invandringen publiceras. Vem blir förvånad?

  Och enligt "twittervänstern" är invandrare nu en "ras". Det gör mig lite förvånad. Rökte alla på i tonåren?

  SvaraRadera
 11. Mycket intressant att sanningen förskräcker så. Visserligen skriver Özz att det är en "lögnaktig rasistisk annons" men han talar inte om vad som inte är sant i den.

  Men annonsen har fått uppmärksamhet....

  SvaraRadera
 12. Christer Frinäs9 december 2013 14:35

  1,3 miljoner utvandrade när fattigdom och missväxt plågade svenskarna, det är fram till 1900-talets början.
  Nu har vi tagit emot 1,1 miljoner invandrare så nu är vi kvitt ;)
  Då var vi ca 5 miljoner i landet nu är vi ca 10 miljoner, ett av världens minst befolkade områden skulle jag tro.
  Synd att vi inte längre bygger bilar, flygplan, hus, kraftverk, lok och vagnar, cyklar, båtar och fartyg eller föder upp kor fåglar och höns eller ens kan mjölka kor, skala räkor eller rensa sill.
  Dom som diskar och städar kör buss eller taxi kommer från annat land där de har examen i juridik, medicin och arkitektur.
  De jobbar svart eller vitt men på restauranger och skräpmatshak, med usla villkor osäkra anställningar eller är det papperslösa utan några rättigheter.
  Några av känner någon som både jobbar vitt, har bra betalt och bor i grannskapet i villa och kör Volvo och har gulliga ungar.
  Själv gillar jag mångfald före enfaldiga nationalister, fast det är ju sådant jag fått lära mig själv -inte i svensk skola eller när jag gjorde lumpen nähe för på svenska institutioner har vi lyckts förmedla bilden om allas lika värde.
  Tur att vi är så rika att vi har råd att hata, klaga och gnälla på andra fastän de helst av allt vill jobba betala skatt och känna sig trygga i det fina landet Sverige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du, Christer, där fick du med några av de obligatoriska fraserna om utvandring till USA på 1800-talet, värdelösa svenskar, raketforskarna som kör taxi, "allas lika värde" och alltid fyndiga "mångfald är bättre än enfald".
   Dessa mantran förklarar fortfarande inte hur massinvandring är ett framgångsrecept för Sverige, eller varför det är fruktansvärt att publicera statistik i DN.

   Radera
  2. Jag tycker Christers inlägg talar för sig själv - det vill säga att vi inte längre har någon industri att tala om som kan sysselsätta en massanstormning. Invandrarna är helt sonika den nya underklassen som Reinfeldt vill ha till just dessa okvalificerade jobb som Christer räknar upp, och någon mån också nedvärderar. Vi har inte plats i ekonomiskt, välfärdsmässigt och infrastrukturellt helt sonika.

   Det är också anmärkningsvärt hur dessa vurmare tänker i geografisk yta till förhållande till befolkningen. Vad är deras konkreta förslag? Anlägga nya städer i Norrlands inland? Vad är det för slags arbetstillfällen som skulle skapas där? Skulle vara intressant att höra denna plan.

   Radera
 13. Några gränsvärden är på sin plats om man har visionen "fri invandring":

  Stockholms kommuns befolkningstäthet är ca 5 000 inv/km2
  Jordens befolkning är ca 7 000 000 000 inv
  Sveriges yta är ca 450 000 km2 inkl 10% vatten
  Hela jordens befolkning i Sverige skulle ge en befolkningstäthet på "bara" tre gånger Stockholms.

  Många arbetstillfällen skulle det bli, när alla ska bygga sina egna bostäder; särskilt i Fjällvärlden och på Vänern.

  Som alla förstår - utom då "twittervänstern" - skulle vi få en Venezuelasituation, långt innan den första miljarden är passerad. I Venezuela är t o m toa-papper ransonerat. När är vi där?

  SvaraRadera