torsdag 2 januari 2014

Den senaste nazistchocken chockar Anders Lindberg


För en inblick i Anders Lindbergs
världsbild, kan man exempelvis
titta på "Indiana Jones"

Medierna slår idag på stort om den senaste stora nazistchocken, där någon tydligen försett moskén på Medborgarplatsen i Stockholm med synnerligen vanskapta hakkors. Men, tänker ni, målas det inte hakkors på sverigedemokraters hus hela tiden? Det stämmer, men nu är kombinationen oemotståndlig för medierna; stackars muslimer mot nazister!

Särskilt förfärad är Aftonbladets, och därmed Sveriges, kanske finaste människa, Anders Lindberg, som så gärna vill posera med sin avsky att han inte riktigt får ihop resonemangen:

"I morse möttes besökarna i moskén på Södermalm i Stockholm och en otrevlig syn. Någon hade sprejat ett antal stora hakkors på dörrarna. Attacken säger tyvärr något om vart vårt samhällsklimat är på väg."

Nog borde det finnas tydligare tecken på vart ett samhälle är på väg än ett exempel på klotter, som dessutom sker dagligen utan uppmärksamhet i medierna? Ett tydligare exempel på vart vårt samhälle är på väg, är att det överhuvudtaget står en moské där, med 3 000 medlemmar. Att spreja på en vägg klarar vem som helst av, när som helst, men för att förse ett helt land i norra Europa med moskéer, krävs en långt mer komplicerad och djävulsk plan. Sedan börjar de liberala motsägelserna staplas:

"I Sverige får vi tro på vad vi vill, och utöva vår religion som vi vill. Den friheten, att var och en får bli salig på sin tro utan att staten lägger sig i, är ingen självklarhet.
I Sverige har vi haft fullständig religionsfrihet sedan 1952. Innan dess var det inte tillåtet att lämna Svenska kyrkan utan att samtidigt gå in i ett annat samfund. Går vi ytterligare hundra år tillbaka i tiden fanns ingen religionsfrihet, de som ville lämna statskyrkan fick utvandra till exempelvis Nordamerika."

Nej, sekularitet är sannerligen ingen självklarhet, åtminstone inte i muslimska länder. Kan det rentav vara så att vi svenskar upplever att vi kommit lite längre, och att vi gärna vill bevara ett öppet, fridsamt och sekulärt samhälle? Det finns nog inget större hot på jorden mot religionsfrihet, inte ens kommunism, än just islam. Det är troligen säkrare att vara troende kristen i Nordkorea än i Saudiarabien eller Syrien. Världen är lite mer komplex än vad Anders Lindberg föreställer sig. I hans värld står alla fina människor, socialister, liberaler och muslimer, mot de onda, som vi kort och gott kan kalla för "nazister", det vill säga invandringskritiker och sverigedemokrater. För att ta ett exempel ur verkligheten, så råkar Mein Kampf fortfarande vara storsäljare i muslimska länder. Inte heller kommer den stora motviljan mot islam från nazister, utan från alldeles vanliga européer som sett lite för mycket av islams yttringar, från Filippinerna till Marocko, samt inte minst av vad denna religion innebär i Europa.


Sedan blir det så där bisarrt, som det gärna blir när skönandar vill för mycket. Det blir så motsägelsefullt att det blir lögnaktigt:

"Polisen måste ta det som hänt på stort allvar. Tyvärr visar historien att man ofta tar alltför lätt på att utreda och följa upp just hatbrott.
I Malmö har exempelvis den judiska församlingen och deras medlemmar återkommande blivit angripna utan att myndigheterna agerat tillräckligt.

Att antisemitiska, islamofoba och i övrigt rasistiska hatbrott går till åtal är mycket ovanligt, trots att de både ökar och blir mer synliga."

Vem angriper den judiska församlingen i Malmö? Som alla andra vet, är det inte nazister.

"Inför det så kallade "supervalåret" i år har både Säkerhetspolisen och forskare varnat för att extrema grupper kommer att bli mer aktiva.

När moskéer eller synagogor angrips handlar det inte om vilka måltavlor som helst. Om människor inte vågar visa sin tro eller gå på gudstjänst har vårt samhälle förlorat någonting oerhört viktigt."

Infantilt klotter handlar inte om att Europavalet råkar sammanfalla med riksdagsvalet. Än mindre handlar muslimers attacker mot synagogor huruvida det pågår val eller inte. Dessvärre pekar allting mot att motsättningar och religiöst motiverat våld kommer att utvecklas till hittills okända nivåer. Denna utveckling skapas helt av massinvandringen, som individer som Anders Lindberg gör allt för att driva på. Ni vill att Sverige blir ett land i Mellanöstern, och ni är på väg att få som ni vill.

Aftonbladet9 kommentarer:

 1. Anders Lindberg har ett fel.....och det sitter mellan öronen !

  SvaraRadera
 2. Jag såg, men hörde inte, inslaget på TV-nyheterna ikväll. Därför tror jag, men kan ha fel, att hakkorsen på moskén är en kommentar till att Mein Kampf fortfarande råkar vara storsäljare i muslimska länder. Och att hata det, kan väl inte vara fel

  SvaraRadera
 3. När partilokaler angrips handlar det inte om vilka måltavlor som helst. Om människor inte vågar visa sin politiska övertygelse eller gå på partimöten har vårt samhälle förlorat någonting oerhört viktigt.

  SvaraRadera
 4. Vad jag förstått låg vänsterextremister bakom klottret. Jag bor i närheten och på moskéns sida stod det "antifa". Via avpixlat såg jag också att någon hade fotat det och lagt upp på twitter. Den regimtrogna median lämnade moskéns sidor utanför storyn, jag tror att AFA räknade med det. Högerextrema vindar my ass. Sverige är ett fint land och behöver akut en total kursändring kring invandring - det är allt. Situationen är bisarr! För övrigt känns det inte som man är i Sverige när man går förbi södermoskén.

  SvaraRadera
 5. Titta på bilder två olika klottren på nämnda moské. "Antifa" och hakkorset verkar definitivt skrivna av samma person. En person som inte kan rita ett hakkors utan först öva och göra fel, för att sedan stryka över felen och börja om. Även de färdiga hakkorsen har mjuka linjer så att de närmast minner om hinduiska svastikor, snarare än nazi-dito. Nej, den som utan minsta ifrågasättande hävdar att detta är gjort av en nazist har inte någon observationsförmåga alls.
  /Andreas

  SvaraRadera
 6. Vem är inte sen att utnyttja läget?
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/krafttag-kravs-efter-hakkorsattack_8864914.svd
  "tycker hon att [..] statsminister Fredrik Reinfeldt (M) skulle träffa alla trossamfund."

  SvaraRadera
 7. På Aftonbladets egna TV-inslag ses över-muftin själv inspektera Antifa-klottret tillsammans med polisen. Med Lindbergs logik är det alltså "en vänsterattack som måste tas på allvar." Jasså inte ? Nä, verkligheten passar inte in i ABs agenda.

  SvaraRadera
 8. Det var förmodligen för att visa sambandet mellan organisationerna. Alla vet ju att nazisterna och muslimerna samarbetade under kriget och gör så fortfarande. Ett bra påpekande som inte kan upprepas ofta nog.

  SvaraRadera
 9. Vad skulle muslimer ha emot hakkors? De samarbetade ju med nazisterna under 30- och 40-talet och Hitlers Mein Kampf är en bestseller i Mellanöstern. Troende muslimer anser att Hitler gjorde rätt som utrotade sex miljoner judar och den sympatin syns ju rent konkret i Malmö idag där judarna ständigt förföljs och trackaseras av muslimer. Man kanske inte ska dra alla troende muslimer över en kam men faktum är ju att de läser samma bok och hyllar samma krigiske profet och har därmed samma inställning
  till samhälle, kultur och livsstil. Koranen och islam ger inte alls samma utrymme till olika tolkningar som kristendomen så "moderata muslimer" är ett uttryck man får ta med en nypa salt, de kallar sig så precis som DDR kallade sig för en "tysk demokratiskt republik".
  Naturligtvis beklagar de sig över hakkorsklottret på Stockholmsmoskén men det är mest ett spel för galleriet.

  /Stig

  SvaraRadera