lördag 11 januari 2014

Hälsning från Geert Wilders inför Europavalet
Geert Wilders, partiledare för Nederländernas största parti Partij Voor de Vriheid, avser nu att, likt Marine Le Pen, bjuda på återkommande videomeddelanden, varav det första berör Europa och det kommande valet till Europaparlamentet. I samband med klippet, skriver han:

Bästa vänner,

Ikväll postade jag ett första videomeddelande online. I samband med Europavalet vill jag från och med nu regelbundet skicka liknande videomeddelanden. 

Denna vecka talar jag om de farliga uttalanden som gjorts av EU-kommissionären Viviane Reding, som vill göra EU till ett Europas Förenta Stater. Europavalet den 22e maj erbjuder en unik chans att säga nej till dessa vilda planer och att låta Bryssel veta att Nederländerna tillhör oss.

Jag räknar med att ni tillsammans med oss gör 2014 till befrielsens år. Ni kan hjälpa oss genom att sprida denna video till familjemedlemmar, vänner och bekanta.

Med vänlig hälsning,

Geert Wilders

Mark Rutte, som nämns i klippet, kommer från högerliberala VVD och regerar som premiärminister Nederländerna i en bred koalition med socialdemokratiska PvdA.4 kommentarer:

 1. Torbjörn Lasson11 januari 2014 14:30

  Har delat till min facebooksida, kanske några vakinar! Du gör för övrigt ett fantastiskt bra arbete!

  SvaraRadera
 2. De eurokritiska partiernas företrädare är mycket bättre än sina motståndare. De är mer verbala och karismatiska, men framförallt har de ju faktan på sin sida och då framstår man lätt i bra dager. Jag gillar Nigel Farage skarpt, men även Berndt Lucke från Alternative fur Deutschland. Jimmie Åkesson och Marine Le Pen är bra och det finns fler personer, även som inte är partiledare. Men Geert Wilders är den stora hjälten i mina ögon. Han klår alla

  SvaraRadera
 3. VVP och VVD samregerade tills Wilders fällde regeringen och Neth fick gå till nyval.

  SvaraRadera