söndag 9 mars 2014

Dagens citat: Birgitta Ohlsson


"Det är en skrämmande utveckling. Det är olika nyanser av brunt. Allt från rasistiska partier som Sverigedemokraterna till nazister i Grekland och dessutom många allmänpopulistiska och invandringskritiska sörjor här och där. De är antifeminister, mot homosexuellas rättigheter och mot samarbete."EU-minister Birgitta Ohlsson (fp) tycker det är viktigt att unga röstar i valet till Europaparlamentet. De skall dock förstås inte rösta hur som helst, framför allt inte på där "invandringskritiska sörjorna" som tydligen finns här och där. Då är det väl bättre att ingen röstar, så att liberalerna kan få sköta sitt?

Aftonbladet5 kommentarer:

 1. Bland dessa bruna partier glömde hon nämna Svoboda, det där ukrainska partiet som, hur var det nu, hennes regeringsbroder Carl Bildt säger sig gilla.

  SvaraRadera
 2. En mer förvirrad människa än Birgitta Ohlsson går knappast att uppbringa. Låt oss alla hoppas att Folkpartiet gör riktigt dåligt ifrån sig i EU-valet (=mindre än 5 %) så slipper vi dessa virrpannor.
  Birgitta Ohlsson, Cecilia Malmström, Tobias Billström, Ullenhag ... Jag orkar snart inte mera.
  /SB

  SvaraRadera
 3. Översatt till mitt språk blir "skrämmande" lovande. Det enda skrämmande jag ser är B.O själv på fotot. Brrr
  J_B

  SvaraRadera
 4. Fast FP:s värsta namn är väl ändå Cecilia Nånting i EU-parlamentet och Maria Arnholm. BO tippas som kommande FP-ledare. Det partiet har det inte lätt, om hon är dess bästa namn.

  SvaraRadera
 5. De är antifeminister,mot homosexuellas rättigheter och samarbete.
  Det är inte illa av henne att sammanfatta ISLAM så träffande

  SvaraRadera