söndag 23 mars 2014

Stöd för Wilders vid partimöte Vlaams Belang
Vlaams Belang inledde idag sitt partimöte i Antwerpen. Geert Wilders skulle själv ha närvarat, men då säkerhetsläget skärpts efter de senaste dagarna, gjordes bedömningen att det inte skulle vara möjligt. Istället passade partitoppen Filip Dewinter på att hylla Wilders, varvid publiken spontant började skandera "mindre, mindre", precis som PVV-anhängarna gjorde i Haag.


8 kommentarer:

 1. Vi måste ha rätt att skydda oss själva, våra barn och barnbarn. Det handlar helt enkelt om vilket samhälle vi önskar för framtida generationer. Ska vi skicka dem ett splittrat, söndertrasat samhälle fullt av olika konflikter med en finansiell skuld att betala av som är evig för att vi är rädda att säga som det är?

  Gert Wilders och Filip DeWinter kommer att kritiseras hårt av inflytelserika internationella grupper och alla de som vill ha dess gillande och sätta på sig godhetens gloria. I själva verket är Wilders och DeWinter sanna hjältar och kommer att tackas av framtida generationer för sitt mod.

  SvaraRadera
 2. Färre eller mindre?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, vi vet alla att det på svenska skulle vara korrekt att säga "färre marockaner", men då de två första frågorna skulle besvaras med "mindre" på svenska, tyckte jag att det var elegantare att även svar tre blev det, precis som på holländska.

   Radera
  2. Tack för svaret! Jag vet att jag är en språknörd ...

   Hälsningar från en trogen läsare

   Radera
 3. Islamism är obehagligt men det stora problemet kring invandringen är ghetto-kulturen från USA. Invandrarbarn har ingen känsla för sverige och skapar sitt sammanhang från TV6. Det är illa.

  SvaraRadera
 4. Go Vlaamse...Nu is het genoeg!

  SvaraRadera
 5. Detta Y.T var gjord 2006! Bryssel/Belgien!

  http://www.youtube.com/watch?v=-inob20I_Y0

  SvaraRadera
 6. Härligt att se politiker som vågar stå upp för sitt land, sitt folk. Att älska sitt eget folk är inte liktydigt med att hata andra folk.
  Tack Tobbe för ditt slit.
  Gert B.

  SvaraRadera