måndag 28 april 2014

Dagens citat: Anwahr Athahb


"Jag vill vara en tydlig röst mot fascism och rasism. 
EU behöver fler muslimska kvinnor i parlamentet."


Anwar Athahb, kandidat för Miljöpartiet till Europaparlamentet, berättar varför ni bör rösta in henne. Aftonbladets presentation ger henne även möjlighet att presentera sina tre viktigaste frågor:


Ingenting om den inre marknaden, infrastruktur, transporter, skatter eller ens miljö. För denna kandidat handlar allting om islam och ökad invandring. Varför tycker hon att religion och kön är det viktigaste för ledamöterna i Europaparlamentet? Borde det inte vara viktigare att få in så många miljöpartister som möjligt? Med "internationella konflikter och utrikespolitik", är jag helt övertygad om att hon främst avser konflikten Israel-Palestina och möjligen även Syrien.

Även ökände Kurdo Baksi ställer upp för Miljöpartiet. Inte heller han verkar särskilt intresserad av vare sig Europa eller miljö:

"Jag vill verka för att minska främlingsfientlighet och rasism i Europa. Jag vill att EU ska bli solidariskt såväl ekonomiskt som moraliskt."


Ingen bör dock oroa sig alltför mycket av just dessa kandidater, då de är undangömda på plats 8 och 9 på partiets valsedel. Det är tragiskt nog att partiet överhuvudtaget kommer att få ett par mandat.

2 kommentarer:

  1. Infiltration....

    SvaraRadera
  2. MP är ju ett parti för clowns. Inga normala människor vill ju hitta på at rösta på dom!

    SvaraRadera