torsdag 10 april 2014

Pat Condell om "islamofobi"




Jag brukar här inte lägga upp Pat Condells videomeddelanden, även om de alltid är intelligenta och underhållande, eftersom de brukar få tillräcklig spridning iallafall, men det senaste tyckte jag var ovanligt tillämpligt på svenska förhållanden. För den som inte känner till Pat Condell sedan tidigare, är han en 64-årig britt, som sedan 1980-talet varit aktiv som komiker, och på senare tid fått ett följe genom sina internetvideor, av slaget vi ska se nedan.







3 kommentarer:

  1. ISLAMOFOBI
    Vänstern var finns era kommunistiska kamrater som gjorde revolution mot Shahen tillsammans med islamisterna. Six feet under! Varför tar en person som måste ha upplevt att många, många av hans kamrater blivit avrättade av islamister och som kan se offentliga hängningar i Iran på nätet ordet islamofobi i sin mun?

    Vänsteranhängarna är falska islamofiler enligt principen om fiendens fiende! Islamofobi är ett ordvapen som förhindrar debatt. Låt oss oskadliggöra det m.h.a. sarkasm!

    AKUT ISLAMOFOBI
    Akut islamofobi är en dödlig sjukdom med ett oftast mycket snabbt förlopp. Lokala utbrott av islamofobi som t.ex. 9/11 skördade 2996 offer på mycket kort tid. Ett ännu snabbare förlopp uppvisade islamofobin i Madrid med ca. 200 döda inom någon sekund. På Bali var utbrottet också momentant. I Beslan tog det relativt lång tid innan de många skolbarnen utvecklade akut islamofobi, samma med teatern i Moskva. Även Londons tunnelbana och bussar har drabbats, men de absolut flesta dödsfallen i akut islamofobi inträffar i muslimska länder. Där dör tusentals varje år.

    Akut islamofobi drabbar bl.a. kollektivtrafiksresenärer, marknadsbesökare, bröllopsgäster, moskébesökare, Röda Korset och FN. Olika grundläggande former av islamofobi kan observeras nära nog dagligen t.ex. shia- ,sunni- och shariafobi. Där vissa sunnimuslimer lider av så svår shiafobi att de måste spränga otrogna shiahundar i fredsreligionens namn och vice versa. Båda grenarna spränger västerländska otroga hundar. Leve mångkulturen eller - tvåkulturen!

    NÅGRA FRÅGOR TILL POLITIKERNA ANGÅENDE ISLAMISERINGEN
    * Vad är bra med Islam?
    * Har Sverige något att ta efter från de 56 muslimska länder som finns?
    * Blir det sekulära Sverige bättre med ännu fler troende muslimer? Räcker inte 500.000?
    * Tänker ni någonsin säga STOPP?
    * Vad är er långsiktiga plan?



    KRONISK ISLAMOFOBI

    Personer som lider av kronisk islamofobi brukar få förebyggande vård av - Säkerhetspolisen.

    Ayan Hirsi Ali
    Geert Vilders
    Jörg Heider RIP
    Marine Le Pen
    Lars Hedegaard
    Lars Vilks
    Oriana Fallaci RIP
    Pamela Geller
    Robert Spencer
    Salman Rushdie
    Theo van Gogh RIP
    Tommy Robinson
    Wafa Sultan

    Mvh
    kung_och_fosterland

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du glömde Dan Park som "vårdas" på ett annat sätt just nu...

      Radera
  2. Fantastiskt bra! Jag hurrar för kung och fosterland!

    (En bagatell: Jörg hette väl Haider? Inte Heider.)

    SvaraRadera