tisdag 27 maj 2014

Malena Ernmans belöning kom snabbt
De senaste veckorna har Malena Ernman uppmärksammats ett antal gånger i media. Inte för sånginsatser, vilket kanske skulle ha varit mer naturligt, utan först för någon rad på Twitter, varpå hon beretts möjlighet att skriva längre inlägg i etablissemangets tryckta medier. Inläggen har genomgående varit infantila, men i gengäld helt politiskt korrekta, och som vi har lärt oss spelar då kvalitet inte längre någon roll. Malena Ernman har nämligen, som det brukar heta, stått upp mot främlingsfientlighet och rasism, vilket av någon anledning också innebär att ondgöra sig över Sverigedemokraterna.

Sådant lönar sig i Sverige och i Malenas fall har belöningen kommit ovanligt snabbt:

” Malena och Eva Ernman får Mångfaldspriset 2014 för ett modigt ställningstagande mot rasism och för medmänsklighet över nationsgränserna. Malenas värdegrund bygger på erfarenheter från sin uppväxt i Sandviken, och det genuina och beundransvärda engagemang för flyktingar som mamma Eva stått för i många år.”

Det är alltid lika roligt när liknande posering kallas för "modig". Jag har svårt att tänka mig något mindre modigt att skriva än idiotierna Malena Ernman bjudit på den sista tiden. Det handlar om att angripa SD eller skriva lite allmänna svärmerier om mångfald. Stort mod skulle däremot krävas av den kända person som blir den första att uttrycka det motsatta, men detta första exempel har vi ännu inte sett. Då skulle nämligen inte bara priser, utan även uppdrag och sponsorpengar, utebli.

Själva prisutdelningen kommer också att bli mycket fin:

"Priset delas ut på nationaldagen den 6 juni, samtidigt som 277 nya svenska medborgare hälsas välkomna under en ceremoni i Sandvikens stadspark."

Aftonbladet

Sandvikens Mångfaldspris är naturligtvis en försumlig del av de belöningar Malena Ernman kommer att få. Hon kan nog räkna med fler priser, samt inte minst massmedial exponering, ovärderligt för en artist.
8 kommentarer:

 1. "Malena och Eva Ernman får Mångfaldspriset 2014 för ett modigt ställningstagande mot rasism..."

  Ja det är ju jättemodigt att sälla sig till de andra 90 procenten av befolkningens politiska analfabeter och hela politiker- och media-etablissemanget. Att hon vååååågar!!!

  Hur modiga är dessa lögner och klishéer hon rapar ur sig på Aftonbladet:
  "Brottsligheten har sjunkit drastiskt sedan Sverige blev blandkulturellt"
  "Alla vi som vet att invandring inte är en kostnad utan en väldigt lönsam investering."

  Snacka om populism, mytomani och rent r*vslickeri av massmedierna. Om hon kämpade mot rasism i ordets verkliga bemärkelse hade hon varit värd både priser och lite respekt.

  Stig

  SvaraRadera
 2. Jag bor i närheten av Sandviken. Stan har tagit emot mängder av "flyktingar" genom åren och borde därmed vara ett fantastiskt intressant ställe att bo på för alla som uppskattar mångfald och det allmäna uppsving som tillgången till invandrare alltid medför enligt propagandan och Malena. Det underliga är att ungdomarna, framförallt tjejer, istället lämnar Sandviken så fort dom bara kan och att orten är känd för att vara en tråkig håla, fortfarande totalt beroende av företaget Sandvik.

  SvaraRadera
 3. MALENAS vs KOMMUNERNAS BELÖNING
  Är invandringen så lönsam att kommuner som tar emot många invandrare, rapporterar högre och högre skatteintäkter i förhållande till kostnader? Finns det det några sådana rapporter. Icke! Tvärtom så kräver de statliga pengar för att de tagit sitt "ansvar". Detta då kostnaderna för bl.a. försörjningsstöd ökar dramatiskt.
  Hur kan då summan av en tung börda för samtliga invandringskommuner, vara lönsam på riksnivå? Detta när man tar i beaktande att man betalar statlig skatt först vid inkomster över 401.100 kr för 2012. Massinvandringen har blivit ett område där argumentationen trotsar all logik, vett, sans och sunt förnuft.
  .
  EXPERTER vs. ANALFABETER
  Vallonerna är ett känt exempel på lyckad invandring, med netto 900 individer under 100 år! (Wiki). Nio yrkeskunniga experter per år.

  kung_och_fosterland

  SvaraRadera
 4. Jag kan meddela att Katrineholms kommun har extremt dålig ekonomi, det får man höra vad man än kommer i kontakt med för kommunal inrättning...

  Vi har extremt mycket somalier m.fl. här också, men det verkar inte genererat några extremt höga förtjänster då ekonomin som sagt är i botten.

  Är man ett lallande våp så höjs man till skyarna i Sverige idag. Det är ju FIs framgångar ett tydligt tecken på. Samt MPs, Fridoliten är väl kanske rent utav ett riks-våp..

  SvaraRadera
 5. Var det inte i etablissemanget i gamla Sovjet som gav sina medlöpare allehanda uppfunna priser?... Bara för att hålla igång illusionen om ett fungerande samhälle, ett "frihetligt" samhälle (där alla skulle tänka lika)

  SvaraRadera
 6. Gäsp. Malena Ernman? Är hon en del av tapeten i beige?
  Först störde jag mig enormt på att vem som helst får angripa allmänheten med infantil rappakalja, bara för att det är Helinsk/Mattssonsk infantil rappakalja. Men så försökte jag läsa tre rader - och somnade.
  Så, Ernman är oförarglig, det är bara mamman och släkten i Sandviken som orkar bry sig.

  SvaraRadera
 7. Det funkade ! Malena sitter i morgonsoffan nu och gör reklam för sin kommande föreställning.

  SvaraRadera
 8. Eva Ernman borde fått en dom i efterskott för att hon har gömt flyktingar från myndigheterna hemma i huset, varför är just de brotten mot lagen något att belöna då vi inte belönar annan brottslighet?

  SvaraRadera