fredag 6 juni 2014

Dagens bild: Erik Ullenhags nationaldagsfirande

Erik Ullenhag valde dagen till ära att tala på Islamic Center i Malmö. Jag har skickat en fråga till hans politiskt sakkunniga Kristina Sahlén om det finns möjlighet att ta del av manus eller inspelning av detta anförande, då jag är mycket nyfiken på hur han för fram budskap mot antisemitism och för tolerans av homosexuella till denna grupp. Observera att han även är HBTQ-minister.

Själv kommenterar han, närmast parodiskt ullenhagskt:

"Nationaldagstalade nyss på Islamic Center i Malmö. Den svenska friheten, jämställdheten och öppenheten är värd att fira."

Och dessa ideal firas bäst på en islamisk institution?

Regeringskansliet

10 kommentarer:

 1. Erik "Bagdad Bob" Ullenhag - mannen som:

  1. Tycker att det är ett bra resultat när ca 60 invandrare får jobb på satsade ca 550 miljoner. (Och då vet vi inte ens hur många av dessa jobb som var riktiga jobb.)

  2. Tycker att det är ett bra resultat när 4 procent av alla invandrare som medverkat i Etableringsreformen får jobb. (Och då vet vi inte ens hur många av dessa jobb som var riktiga jobb.)

  3. Som använder sig av vänsterextrema Expo för att fostra svenskarna i den "rätta läran".

  4. Som använder sig av ärkerasisten Tobias "må den vita rasen gå under" Hubinette när han ska utreda främlingsfientligheten.

  5. Som använder sig av judiska grupper och Sveriges unga muslimer när det gäller att utreda antisemitism och islamofobi. Problemet är bara att Sveriges unga muslimer minst tre gånger har bjudit in eller försökt bjuda in föreläsare som predikar dödsstraff på judar och att företrädare för den judiska föreningen/församlingen i Malmö sagt att det i över 90 procent av fallen är muslimer som trakasserar judar i staden ...

  6. Ja, om detta kan ni läsa ovan på bloggen.

  Väck mig, för det måste ju vara en mardröm ...

  SvaraRadera
 2. Den högra flaggan... Är det Packman som äter upp eu-stjärnorna? ;)

  SvaraRadera
 3. Fick kvinnor deltaga.Fick judar deltaga ??

  SvaraRadera
 4. Fick kvinnor och judar deltaga???

  SvaraRadera
 5. Jag tycket Erik Ulvenhag skulle vara ett bättre namn på henom.

  SvaraRadera
 6. Anledningen till att man inte vill släppa manus är att han faktiskt utför sitt arbete som INTEGRATIONsminister. Han anmanar de församlade att följa svenska lagar, seder och bruk, att anpassa sig till det svenska samhället. att frigöra flickorna och kvinnorna, att anpassa religionen efter landet och inte tvärtom, att...

  Nej nu orkar jag inte ljuga längre, det är naturligtvis business as usual. Betrakta svenskarna och staten som fiender och försök att mjölka ut så mycket som möjligt.

  SvaraRadera
 7. Roligt att man firar sådant som är inkompatibelt med islam, som den svenska friheten, jämställdheten och öppenheten..

  Det lär visa sig så småningom hur "öppet" och "jämställt" ökenideologin Islam egentligen är..

  Visar bara hur fullständigt blåst i huvudet Ullenhag egentligen är...

  SvaraRadera
 8. Det är nästan synd att han måste avgå i höst, men han kan säkert göra karriär som ståuppare med specialitet: svart humor

  SvaraRadera
 9. Förresten, verkar det inte som halvmånen är på väg att omsluta EU-stjärnorna? Mycket symboliskt!

  SvaraRadera
 10. Ullenhag vågade visst inte ha på sig kippan.

  SvaraRadera