torsdag 5 juni 2014

Dagens citat: Mariam Osman Sherifay


"Ramadan, den muslimska fastemånaden börjar den 28 juni." Den före detta socialdemokratiska riksdagsledamoten Mariam Osman Sherifay, som också har varit ordförande för Centrum mot rasism och ingår i Afrosvenskarnas förbund, tycker av någon anledning att det är viktigt att just idag påminna oss om denna nya svenska tradition. Kanske för att det imorgon är Sveriges nationaldag.

Det är dock ingen större risk att vi kommer att missa denna begivenhet, då den lär uppmärksammas i svensk media, med stort uppslagna artiklar och intervjuer med käcka flickor i slöjor som berättar om hur de firar, hur mycket Ramadan betyder för dem och vilken fromhet man känner under just denna period. Vi kan också förvänta oss ett antal krönikor som understryker att detta är en del av det nya spännande Sverige och kanske något vi alla borde samlas kring.


7 kommentarer:

 1. Jag kan inte riktigt beskriva med ord hur trött jag är på att jämt och ständigt höra om islams förträfflighet i Sverige. Vi är ett sekulärt land sedan många år tillbaka och önskar inte en ny ökenreligion som bojjor till våra sinnen.

  Ha ramadan om ni vill men ge f-n att trycka det i halsen på alla andra. Majoriteten av svenskarna ger blanka f-n i Mohammed, Allah och alla andra ökenråttor. Varför denna propaganda? Ska vi lära oss älska och gulla med denna krigshetsande, erövringstörstiga och bakåtsträvande religiösa samhällsdoktrin? Islam vill ju inte bara vara en tro, islam vill sätta upp regler för allt möjligt inom samhället, och kan därmed mera liknas med en politisk samhällsideologi än en religion.

  Svenska politiker kan inte hantera islam.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att bara "Ha ramadan om ni vill" duger inte! Här ska tas plats! Smygdhimmifiering.

   Radera
 2. Konstigt att de behöver ett Afrosvenskarnas förbund när de samtidigt klagar över att de inte blir kallade Svenskar.

  SvaraRadera
 3. Som det kan läsas i Norska Aftenpostens serie stripp så är svarta lata analfabeter med låg IQ.Islamister är den grupp som står för runt 80% av dom 6300 våldtäkter som anmäldes 2013.Det blir ramadan fest för alla svarta Islamister som sitter fängslade för våldtäkt,då det stora flertalet är medlemmar i Afroförbundet,som för övrigt är det skattemedel finansierade förbund med absolut flest våldtäks dömda medlemmar.

  SvaraRadera
 4. För mig har det nästan gått så långt nu att jag säger - välkommen! Ta in så många som går och allt vad det för med sig så får de som de vill. Kanske lika bra att vi får ett stabilt system som talar om tydligt för oss alla vad som gäller.

  Landet lagom tycks vara allt annat än lagom i detta avseende och jag blir så trött på det ibland. Samtidig, inte länge sedan jag fattade "nada" själv så förstår precis hur blåögd man är när man är i "molnet".

  Så klart jag inte vill ha en invasion till Sverige men blir uppgiven ibland. Då är det bra att få ny energi här.

  För er som ännu inte upptäckt pärlan Red Ice Radio och Henrik Palmgren och hans fru Lanas fantastiska kamp för att sprida kunskap om Sverige ut i världen vill jag hänvisa er till denna sida. En guldgruva om du har ett någorlunda öppet sinne. Allt är inte givetvis "sant" men mycket är tankeväckande.

  Nu senast med en intervju med Dan Park. De ger inte upp, Tobbe ger inte upp, då gör inte jag det heller. Sverige ska inte förloras utan kamp.

  http://www.redicecreations.com/radio/2014/06/RIR-140603.php


  SvaraRadera
 5. Härligt ! så nu är det återigen dax för hungriga och uttorkade ramadanfirare att sätta övriga medborgares liv på spel i trafiken, samt driva grannar till nervösa sammanbrott genom sitt gapande och skrikande nätterna igenom.
  Förövrigt har jag aldrig förstått varför det kallas fasta när, man vräker i sig mat och godis inom samma dygn.
  Är men då även nykterist och icke rökare om man då bara super och blossar nattetid.

  SvaraRadera