onsdag 25 juni 2014

Dagens hyckleri: Thomas Mattsson
Mannen som är känd för att samarbeta med våldsvänstern för att leta upp och hänga ut vanliga svenskar med fel åsikter, skriver idag under ett upprop för pressfrihet. I Egypten. Ett utdrag ur den poserande artikeln, och ett från uppropet, med principer som Mattsson tydligen anser ska gälla åtminstone i Egypten:

"Sådana rubriceringar brukar ju indikera att att fallen snarare avgörs av smakdomstolar än brottmålsprocesser..."

”Domarna mot tv-medarbetarna är en rättsskandal. Brottet de påstås ha gjort sig skyldiga till är inget brott utan en del av yttrandefriheten, grundvalen för ett fritt och öppet samhälle. Den rättigheten är universell." 

ExpressenNågon kan invända att i Egypten har dessa tv-medarbetare dömts till fängelse, men en uthängning i media, avsked från arbete och ett besök från våldsvänstern, kan vara nog så förödande. Sanningen är nog att Thomas Mattsson skriver under främst för att posera, samt att det i detta fall råkar handla om journalister.

5 kommentarer:

 1. Tänk att vi sitter här i Sverige och Europa och förföljs av åsiktspoliser för att vi inte vill försörja massinvandringen.

  SvaraRadera
 2. Det är första april 365 dagar om året numera!

  SvaraRadera
 3. Mediefolket inbillar sig att det är de som bär upp hela demokratin! Folket ska tiga och rösta rätt!
  Ina Höst

  SvaraRadera
 4. Mattson är ett hot mot yttrandefriheten och mot ett öppet samhälle. Vilken j... hycklare!

  SvaraRadera
 5. Ingen yrkesgrupp sluter upp bakom varandra med sådan blind lojalitet och hängivelse på gränsen till fanatism som journalistskrået. De ser sig själva som demokratins och yttrandefrihetens enda grundfundament trots att de i allt högre utsräckning mer och mer plagierar Pravda och naziblaskan Der Angriff och har en Goebbelsk attityd till sina läsare.
  Thomas Mattssons maffialiknande metoder, kontakter med kriminella vänsterextremister och torpeden Robert Aschberg (poserande med basebollträ för att skrämma skiten ur folk som är obeväpnade) har inte ett dyft med den där "yttrandefriheten, grundvalen för ett fritt och öppet samhälle" att göra.

  Stig

  SvaraRadera