tisdag 3 juni 2014

Efter Europavalet: Birgitta Ohlsson avsätter miljoner för Auschwitz-resor
Ibland måste man ställa sig frågan om de svenska liberalerna är galna på riktigt. Idag bjuder Birgitta Ohlsson på ett inlägg, med rubriken "Bekämpa hatet med grymma sanningar", som är så förvirrat och uppskruvat att det är svårt att förstå att någon fortfarande tar henne på allvar. Ohlsson var en av de som direkt efter attentatet i Bryssel försökte plocka poäng inför Europavalet. Att gärningsmannen nu, vilket vi andra misstänkte från början, visat sig vara en arabisk islamist, förändrar inte Ohlssons världsbild det minsta. Nationalisters framgångar i valet gör det nödvändigt att tala om förintelsen, och fem miljoner ska därför avsättas för att skicka skolbarn till Auschwitz. Samtidigt vill hon naturligtvis fortsätta bedriva så stor invandring som möjligt av muslimer, gruppen ur vilken den faktiska antisemitismen kommer i dagens Europa.Inlägget är bisarrt från början till slut:

"Rasisterna vann en jordskredseger i Europaparlamentsvalet i två av EU:s största länder. I Frankrike blev Front National det största partiet, Marine Le Pen har krävt nyval. Hon har blicken fast riktad mot presidentposten 2017."

Marine Le Pen är inte rasist och här väger mitt ord tyngre, då vi kan vara säkra på att jag vet oändligt mycket mer om hennes handlingar och yttranden än vad Birgitta Ohlsson gör, som endast har ryggmärgsreflexen att vissa partier vill minska invandringen, vilket är lika med rasism. Som vanligt nämns i samma andetag de övriga partierna, som av etablissemanget klumpats ihop som "de främlingsfientliga":

"I Storbritannien utklassade UKIP de etablerade partierna med sin främlingsfientliga retorik. I vårt grannland Danmark gjorde Danskt Folkeparti ett historiskt val, Finska Sannfinländarna får mandat och på hemmaplan fick Sverigedemokraterna nära tio procent av rösterna."

Sedan avviker Ohlsson lite från mallen, då ovanstående partier tydligen inte längre räknas in bland de "högerextrema":

"För de högerextrema partierna är bilden mer splittrad. I flera länder har de inte vunnit framgång. Men till exempel grekiska Gyllene gryning, ungerska Jobbik och tyska nynazistiska NDP får mandat i Europaparlamentet. Rasisternas framgångar kan med tiden bryta ner barriärer och bana väg för nazisterna."

Sedan blir det vansinnigt på allvar:

"Det är mer angeläget än någonsin att unga människor stärks för att kunna bemöta krafter vars mål är att krossa demokratin och upprätta en rasbiologisk diktatur. Vi ser nu i land efter land hur högerextremister förenas i sin avsky mot EU och dess värderingar om demokrati, mänskliga rättigheter och rättsstat."

Dessa partier avskyr inte EU på grund av dess "värdering om demokrati", utan snarare på grund av det uppenbara demokratiska underskottet som denna organisation uppvisar. Den som sett UKIPs Nigel Farage tala i Europaparlamentet, vet att han ständigt attackerar de icke-valda och maktfullkomliga toppfigurerna. Att partierna sedan skulle avsky mänskliga rättigheter och rättsstaten är naturligtvis också en grov lögn.

Slutligen blir det då dags för den enorma tankevurpan, att unga människor ska vaccineras från att kritisera EU och massinvandring genom att konfronteras med förintelsen:

"Vi behöver insatser på många fronter. Jag är övertygad om att fler unga måste förstå vad som sker när hatet besegrar demokratin. Som demokratiminister har jag därför beviljat Svenska kommittén mot antisemitism (SKMA) fem miljoner kronor för elevresor till Förintelsens minnesplatser i Polen. 400 elever och 40 lärare ska detta första år åka till framför allt Auschwitz-Birkenau.

Nazismens vidriga och industriella utrotning av sex miljoner judar, ofattbara grymhet mot romer, HBTQ-personer, individer med funktionsnedsättning, religiöst och politiska oliktänkande är unik i sitt slag i världshistorien. Detta projekt betonar hur romer, HBTQ-personer, individer med funktionsnedsättning, religiöst och politiska oliktänkande också var måltavlor för nazisternas ofattbara hänsynslösa grymhet.

Resorna, som förbereds med utbildning och följs upp med seminarier, startar hösten 2014. En styrgrupp ska knytas till projektet med personer som har kompetens och erfarenhet om brott mot mänskligheten med både Förintelsens överlevande, forskare och myndigheter.


Eleverna som deltar ska åta sig rollen som demokratiambassadörer och sprida kunskap om EU:s frihetsvärderingar i en tid av rasism, nationalism och antidemokratiska ideologier. Jag vill att projektet får ringar på vattnet och uppmanar därför europeiska ministerkollegor att göra liknande satsningar."I dagens Europa mördas judar på grund av sin etnicitet, men gärningsmännen är alltid muslimer. Svenska lärare har vittnat om sin egen ovilja att ens ta upp religioner och förintelsen i klassrummet, eftersom muslimska elever då kan bli aggressiva. Jag föraktar Birgitta Ohlsson djupt. Samtidigt som hon verkar för ett inflöde av tiotusentals muslimer varje år, där det naturligtvis ingår nuvarande eller kommande islamister och jihadister, och samtidigt som judar mördas av samma islamister, ska svenska barn tvingas till Auschwitz för att känna på sin egen skuld och sin skyldighet att bli liberaler. Birgitta Ohlsson är oändligt mycket mer skyldig till antisemitism i exempelvis Malmö, än vilket svenskt skolbarn som helst.
13 kommentarer:

 1. Klockren text utom att detta är inte på något sätt förvånande för den som satt sig in i detta. Jag avstår från kommentarer utan rekommenderar några länkar och böcker för den som vill förstå.

  Länkar

  Joe Biden
  http://www.friatider.se/joe-biden-judar-gav-oss-invandring-feminism-och-homoaktenskap

  Barbara Spectre
  https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

  Böcker
  Att förstå det judiska inflytandet av Professor Kevin MacDonald

  Under Skorpionens Tecken av Jüri Lina

  Båda böckerna säljs av naturliga skäl inte på Bonnierägda Adlibris. Jüri Lina kan inte ens visa sina otroligt intressanta filmer i Sverige, Censuren är total.

  Vad är man så rädd för ska komma till vår kännedom? Vad vill man dölja för oss?

  SvaraRadera
 2. Detta har lika lite med demokrati att göra som feminism har att göra med jämställdhet, det är bara ett sätt att tillförskansa sig makt och behålla den.

  Nigel Farage är en politiker som kan komma att visa sig bli väl i paritet med Winston Churchill, om han ges den möjligheten. Winston Churchill betraktades, med en viss rätt, som en mycket säregen person fram till dess att han räddade Europa från två totalitära system. Tyvärr hade han inte åldern inne för att ta itu med det tredje och värsta av de europeiska utan det kom att dröja ytterligare drygt trettio år innan en annan angloamerikansk duo lyckades med det.

  Winston Churchill hade dock en klar uppfattning om det fjärde och omänskligaste av de totalitära systemen sedan unga år men det var inte ett europeiskt problem på den tiden. Nu har det blivit det men det fria ordet verkar vara på upphällning så det kan inte diskuteras utan uppenbar personlig risk.

  Som jag ser det har vi i framtiden att välja mellan EU och demokrati, vad den politiska klassen valt är uppenbart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har dessverre ikke fridd deg fra massemedias propaganda når du sier Churchill var Europas redning. Churchill var Europas fall. Uten krigshisseren Churchill, ville Tyskland sannolikt ha gitt Polen landområdene de ønsket, og opprettet infrastruktur som Polen behøvde: Extraterritoriale motorveier gjennom Polen til Øst-Prøyssen, og avtale om å bygge motorveier i hele Polen.

   For en utfyllende dokumentasjon, se denne: "Adolf Hitler - The Greatest Story Never Told" http://tgsnt.tv

   "The Greatest Documentary in the history of cinema" (-Me)

   Radera
  2. Nu får du allt sortera upp dina tidslinjer, Behring Breivik eller vem du nu är. Anschluss och Heim ins Reich inträffade 1938, andra världskriget bröt ut 1 september 1939 och först därefter kallade Chamberlain in Winston Churchill som marinminister. 10 maj 1940, ett drygt halvår efter krigsutbrottet, blev han utsedd till premiärminister. Att Churchill, som satt på de bakersta bänkarna i underhuset, hade sådant inflytande utan taburett är uppseendeväckande historiska nyheter.

   Han var i praktiken rökt som politiker inom Tory och hade slutat sina dagar i bakersta raderna i underhuset om inte Chamberlain hade nödgats bilda samlingsregering och om inte Chamberlain tvingats avgå efter det norska äventyret. Då det gick illa för de allierade i kriget planerade Churchills medtävlare om partiledarposten att först låta Winston misslyckas för att sedan stiga fram. Sannolikt en av historiens största missräkningar.

   För övrigt var det Stalin som gav Hitler grönt ljus att anfalla Polen.

   Radera
 3. Det svårt och se sambandet med förintelsen och våra skolbarns påverkan på Demokratin.Barnen ser klarare det Islamistiska hatet mot judar,den Islamistiska agendan om att utrota judar.Lika väl som barnen ser att vi inte skall blanda samman Israels brutala övergrepp mot Palestinier med alla judar Så kloka är SVENSKA barn.Det är Islamisternas barn som bör läras allas rätt till att slippa fruktan som DERAS religion uttsätter alla för.

  SvaraRadera
 4. DETTA WINNA ÄR GALEN LANDSFÖRÄRE SOM MÅSTE STOPPAS + ALLA 7 PARTI SOM ÄR LIKA LANDSFÖRRÄRE

  SvaraRadera
 5. Judeföföljelser under 2:a världskriget är den enda förintelse som Birgitta Olsson vill höra tala om. Någon studieresa till Palestina för att bevittna ett pågående folkmord är inte aktuellt. Fria Tider som skriver om det idag är förmodligen högerextremister som vill upprätta en rasbiologisk diktatur i Olssons ögon.
  Men varför åka till Polen eller Palestina för att bevittna folkmord? Eleverna kan stanna i Sverige och bevittna det av judarna ivrigt påhejade folkmordet av oss svenskar. Var fjärde person i Sverige är inte svensk. Svenskarna belånar sig upp över öronen för att fly från invandrarområden. Vi betalar för vår egen förintelse. Ser inte Olsson detta, eller ser hon det och ser det med gillande. /J_B

  SvaraRadera
 6. Allerede i 2007 ble det kjent i UK at lærere ikke underviser om Holocaust "Not to offend muslims". Det samme går for korstogene - men da fordi undervisningen vil være motsatt av hva muslimske elever lærer i Moskeene.

  Ohlsson kan jo prøve seg med å sende en klasse fra Rinkeby til Auswitch sammen med morsmålslærere og utnevne dem til demokratiambassadører. Ethvert informert menneske kan spå at det vil bli en katastrofe.

  Din dype forakt for Ohlsson er fullt forståelig Tobbe.

  SvaraRadera
 7. NÅGRA FRÅGOR till VÅR EU-MINISTER att BESVARA SKRIFTLIGEN
  * Kan du beskriva begreppen taqqiya och kitman? Tips, det är vad politiker gör mest hela tiden.
  * Vad är bra med Islam?
  * Finns det något dåligt med Islam? I så fall vad?
  * Vad är bra med Sharia?
  * Vad är dåligt med Sharia?
  * Finns det någon Koran 2.0? Eller är det originalet som gäller?
  * Förklara begreppet Jihad. Tips, utgå ifrån Sura 2:216.

  Mohsin Khan: Jihad (holy fighting in Allah's Cause) is ordained for you (Muslims) though you dislike it, and it may be that you dislike a thing which is good for you and that you like a thing which is bad for you. Allah knows but you do not know.

  * Blir det sekulära jämställda Sverige fredligare med mer Islam? Tips, utgå ifrån Sura 9:5.

  9:5 When the sacred months are over slay the idolaters wherever you find them. Arrest them, besiege them, and lie in ambush everywhere for them. If they repent and take to prayer and render the alms levy, allow them to go their way. God is forgiving and merciful.

  * Vill du att etniska sekulära svenskar skall förbli i majoritet i Sverige?
  * Vilka muslimska länder tycker du är föredömliga demokratier? Det finns 56 muslimska länder att välja på.
  * Vilka länder som har en stor muslimsk minoritet saknar terrordåd?

  kung_och_fosterland

  SvaraRadera
 8. Birgitta Ohlsson tillsammans med Ullenhag är riksdagens mest opportunistiska politiker och om det hade varit politiskt och ekonomiskt lönsamt för henne att emigrera till Ungern och bli partiledare för Jobbik hade hon inte tvekat en sekund. Hon utnyttjar morden på judarna i Bryssel och nu drar hon sig inte för att utnyttja och spotta på det heligaste av allt. Förintelsen av sex miljoner judar.
  Auschwitzresor för barn är naturligtvis inget annat än rökridåer för att dölja att hon i grunden ge blaka f-n i hur många judar som mördas och förföljs av importerade fanatiska muslimer. Dessa fem miljoner kronor är en liten summa i det stora hela och det är inte många promille av Sveriges skolbarn som kommer att få göra denna Auschwitzresa. 400 elever och 40 lärare ska detta första år åka till Auschwitz-Birkenau. Birgitta Ohlsson vill skrämma skiten ur skolbarn med likugnar, mörka och murkna baracker, berget av barnskor från urotade judiska barn i Auschwitz för 70 år sedan.
  Detta i ett land som 1914-1919 genomgått ett världskrig som resulterat i den för Tyskland förnedrande Versaillesfreden, en kejsare som abdikerade och lämnade ett tomrum i det stolta kejsardömet. Ett land i upplösning och anarki med gatuslagsmål och politiska mord. En depression på 20-talet som inte ens är i närheten av Europas ekonomiska kris idag. Prisstegringar på flera hundra procent på en enda dag!! Tyska folket skrek efter en ny stark ledare med kejsarstatus och det blev till slut Adolf Hitler. Vad har detta med dagens Europa att göra? Mycket lite! Förutom FP:s förvrängda form av liberalism kan inte en ideologi hänga löst i tomma intet utan förankring i verkligheten, folk är inte så dumma som Birgitta Ohlsson tror och fr.a. inte så intelligensbefriade och vilt fabulerande som hon själv.
  Kommer de uppskrämda skolbarnen att få lära sig att USA och Japan är nationalistiska länder precis som Tyskland, Italien och Spanien på 30-talet? Att det är skillnad på nationalism och nationalsocialism? Får de lära sig något om Alliansens eget nazistiska förflutna på 30-talet fr.a. inom Centern, dvs FP:s liberala systerpartiparti.
  Som politisk propaganda för FP i allmänhet och Birgitta Ohlsson politiska karriär i synnerhet är Auschwitzresorna smart använda pengar. Om de sedan lyckas blanda ihop de politiska begreppen inne i skolbarnens huvuden så är det en ren bonus som Birgitta Ohlsson naturligtvis hoppas på. "Inga rasister på våra gator"-kören kommer snart att få sin egen gosskör.
  Birgitta Ohlssons populistiska och bedrägliga strategi märks fr.a. i hennes bombastiska ordval i alla artiklar och uttalanden och denna artikel slår nog alla rekord: "Rasister förekommer på fyra och nazisterna på två ställen i artikeln. Och så då givetvis Hitler.
  Guilt by association är ett annat av Ohlsson lömska trick. Först gör hon faktiskt skillnad på olika slags nationalister och föser in SD bland Sannfinländarna, DF och UKIP medan de högerextrema representaras av Jobbik, Gyllene gryning och NDP. Men i nästa stycke skriver hon "Vi ser nu i land efter land hur högerextremister förenas i sin avsky mot EU". EU-avsky är alltså "högerextremistiskt" och med "land efter land kan hon ju knappast syfta enbart på de tre länder där Jobbik, Gyllene gryning och NDP finns. Det var inte många sekunder hon klarade av att skilja på EU-kritik och judeutrotning.
  Att en sådan politisk nolla och populistisk agitator sitter i EU är varningstecken nog för vad monster-staten EU står för och vart den är på väg.
  Birgitta Ohlssons karriär och omnipotenta självbild skulle braka ihop om det inte fanns ord som rasism, nazism, fascism och herrar som Hitler och Mussolini. Att hon själv är en reinkarnerad Josef MacCarthy som ser extremister överallt för att det gynnar den egna politiska karriären tänker hon nog aldrig på.

  SvaraRadera
 9. Det är verkligen unket att nazismens offer ständigt skall utnyttjas i den antinationalistiska propagandan

  SvaraRadera
 10. Klockrent, Tobbe. Dessa vidriga hycklare driver fram en våldsam antisemitism, som tidigare aldrig funnits i det svenska samhället, genom invandringen, men som vanligt är det majoritetsbefolkningen som ska tryckas till genom kampanjer mot påstådd "högerextremism och främlingsfientlighet". Om inte pengarna ska vara fullständigt bortkastade vill det till att Biggan och SKMA flyger ner kidsen från förorten till Auschwitz...

  SvaraRadera
 11. Sverige är världens minst antisemitiska land. Det ska BO vara glad för, men det verkar hon inte vara. Det enda problemet är de muslimska judehatarna, men de verkar inte aktuella för studieresor till förintelselägren. Man undrar varför.

  SvaraRadera