lördag 7 juni 2014

Paneldebatt om hur SD ska bekämpas
I Aftonbladets "Partiprogrammet" hade man idag bjudit in fyra människor med fin värdegrund, för att diskutera hur rasism och Sverigedemokraterna bäst skulle bekämpas. De båda orden användes växelvis, då de naturligtvis ansågs vara exakt samma sak.

Inbjudna var två liberaler och två vänstermänniskor och tonen sattes direkt. På frågan om vem som skulle vilja spela golf med Jimmie Åkesson var samtliga noga med att inte räcka upp handen. Den liberale debattören Fredrik Segerfeldt hävdade att han skulle bli förbannad, varpå Liberala ungdomsförbundets ordförande Linda Nordlund skojar till det med att "då är det dåligt att ha tillgång till en järnfemma", som Fredrik då förväntades slå i huvudet på Åkesson. Irena Pozar bjuder på en lögnaktig, men vanlig beskrivning:

"Jag vill inte göra aktiviteter med någon som inte vill att sådana som jag ska ha samma rättigheter i Sverige, någon som tycker att muslimer är ett hot, som ser människor som olika värda. Jag har ingen lust att spela golf med en sådan person helt enkelt."

Därmed skulle man kunna säga att hon själv inte ser alla människor som lika mycket värda. Irena Pozar kallas här "journalist", men är egentligen en extremfeministisk och "antirasistisk" krönikör. Hon är både vit och privilegierad, men anser antagligen att hennes slaviska namn gör henne till en god representant för utanförskap. Den fjärde inbjudna är Aftonbladets egen Karin Pettersson.
Även om alla givetvis vara eniga i sitt fördömande av Sverigedemokraterna, kunde till slut ett par nyanser urskiljas. Irena Pozar tillhör dem som driver linjen att "vita" inte riktigt kan vara antirasister, då de inte delar "rasifierades" erfarenheter, vilket Linda Nordlund hade svårt för. Fredrik Segerfeldt, som driver den liberala linjen att invandringen ska vara fri för att löner ska kunna sänkas, kritiserade Karin Petterssons lika idiotiska vänsterlinje att all invandringskritik försvinner om man bara bedriver mer vänsterpolitik. Hennes linje bygger på vänsterns eviga "analys", att all invandringskritik, och därmed stöd till Sverigedemokraterna, kommer från frustrerade arbetslösa, som söker en syndabock för sitt eget misslyckande. De båda vänsterkvinnorna tycker självklart att det är rimligt att störa möten med vuvuzuelor och Karin Pettersson kallar det till och med för "en moralisk nödvändighet". Högmodet ligger sannerligen på topp. Det är dessutom patetiskt att hon talar om att "bygga ihop Sverige" och faran för ett splittrat Sverige, samtidigt som hon stöder invandringspolitiken, den absolut mest splittrande och destruktiva kraften i dagens samhälle, mot vilken ingen fördelningspolitik i världen hjälper.

Fredrik Segerfeldt skämmer sedan ut sig, när han talar om att den invandringskritiska opinionen skulle vara minskande, trots att Sverigedemokraterna fortsätter att öka vid varje val. Hans barnsliga, och utslitna, poäng att det handlar om skinheads som skaffat kostym, håller inte heller. 2006, när man hade burit kostym sedan länge, fick partiet 2,9% av rösterna i riksdagsvalet. 2010 blev denna siffra 5,7% och i Europavalet detta år 9,7%. Därefter blir det som vanligt dags för rena känslor, när vi får höra att "asyl är en mänsklig rättighet" och att "länder mår bra av att ha mångfald". Den slutliga kollapsen kommer med "Inte en millimeter ska de ha, de jävlarna."

Det är uppenbart att etablissemanget inte har några svar eller någon möjlighet att stoppa Sverigedemokraterna eller andra patriotiska rörelser.


15 kommentarer:

 1. Frågan är hur dom skall stoppa sådana som mig som i många val hängivet och med eftertryck röstat. SD. För det är ju anhängarna som utgör deras stora för*annade "problem"

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://www.eroprofile.com/m/videos/view/Jag-kanner-faktiskt-att-jag-ar-battre-kompis-med-min-fitta-nu

   http://www.eroprofile.com/m/videos/view/Jag-kanner-faktiskt-att-jag-ar-battre-kompis-med-min-fitta-nu-f

   såhär har de tänkt stoppa oss

   Radera
 2. Kommer dom från någon annan planet jag orkar inte höra dom längre jag tittar inte på SVT,TV4 lyssnar inte på SR längre.
  Jävla propaganda Förbjud allihopa

  SvaraRadera
 3. Frågan är också hur de ska stoppa sådana som mig och min familj på sex medlemmar som alla röstar SD för första gången nu i höst. Gillar tanken på att vara en nagel i ögat på dessa tokiga människor. =)

  SvaraRadera
 4. Intressant det här "inte tycker alla är lika värda". Muslimer vill de alltså inte ha något med att göra, de anser ju kvinnor vara värda bara hälften av vad män är. ;)

  SvaraRadera
 5. Andra generationens invandrare7 juni 2014 20:27

  "De båda vänsterkvinnorna tycker självklart att det är rimligt att störa möten med vuvuzuelor"

  Ursäkta om jag är tjatig nu men jag kände att det kunde vara på sin plats att påminna om Nationalencyklopedins definition av "tolerans", denna hörnsten i varje salongsfähig värdegrund.

  "tolerans, i filosofiska sammanhang: accepterandet av andras rätt att anta och försvara åsikter som står i strid med ens egna, särskilt i de fall då grunden är svag eller saknas för ett avgörande av vilken åsikt som är den rätta."

  SvaraRadera
 6. Enda sättet att stoppa SD är att de övriga partierna kommer med trovärdiga lösningar som verkligen fungerar på frågan hur. http://fasan2.bloggo.nu/Snalla-forklara-Hur/

  SvaraRadera
  Svar
  1. +1

   Löfven skulle kunna kila ner i arkivet och leta fram Erlanders eller möjligen Carlssons politik men jag anar att han inte hat stake och kognitiv förmåga till det.

   Radera
 7. Tack Tobbe för att du orkar informera oss om vad mainstreammedia håller på med. Du måste ha ett nervsystem av sällsynt kvalitetsvara som orkar läsa och delge oss alla vansinnigheter.

  Själv har jag för länge sedan slutat ta del av gammelmedia inkl det sk public service. Det inverkar allt för menligt på mitt allmänna hälsotillstånd men jag är glad att du orkar.

  Sonja Larsson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, människor av Tobbes kaliber behövs det fler av.
   Önskar dig allt gott!

   Radera
 8. Vilka dårar! SD är väl Sveriges minsta problem. Minst en nyrasist kunde jag upptäcka (förutom Pozar): -Om man ser ut som du, eller om man ser ut som jag

  SvaraRadera
 9. Jag satt och tittade på Foyle's War som handlande om brittiska nationalsocialister och reträtten från Dunkerque då det plötsligt slog mig att det är nationalsocialister som välkomnar invasion av främmande makt och demokratiförespråkare som motsätter sig den. Det ni EXPO!

  I en video på Petterssons framgår det också att ett av de två svenska kommunistiska partierna blev broderparti till NSDAP. Som det var någon som sa; rött och grönt blandat blir brunt.

  SvaraRadera
 10. Argus skitsnack du vet inte vad du snackar om. På flera håll i Europa
  splittrades de inhemska "nazistpartierna" mellan dom som välkomnade
  invasionen och dom som motsatte sig den. Bland dom första motståndsmännen i Norge mot den tyska ockupationen fanns
  många medlemmar av Nasjonal samling för att ta ett exempel, likadant
  såg det ut även i ex. Frankrike. Dom svenska kommunistiska partierna var "broderpartier" med (om det är det man vill se det som) så länge Molotov–Ribbentrop-pakten var i funktion, alltså mindre än 2 år (Augusti 1939 till Juni 1941) Man följde alltså Moskvas linje i frågan.

  SvaraRadera
 11. Dom enda som kan stoppa SD är dom själva. Fortsätter eftergiftspolitiken
  till etablissemanget och undanskuffningen/uteslutningen av kompetenta
  företrädare (som betraktas som ett hot) till förmån för harmlösa nickedockor,
  fruar, flickvänner, familjemedlemmar, släktingar och kompisar till partiledningen
  så kommer man att bli straffade förr eller senare.

  SvaraRadera