söndag 13 juli 2014

Ännu en talande bild
Även denna bild kommer från gårdagens manifestation på Medborgarplatsen i Stockholm. Är det någon som tror att dessa människor känner någon koppling till eller solidaritet med Sverige? Jag är övertygad om att de, tillsammans med tusentals andra, mentalt helt befinner sig i Mellanöstern och islam. Att bita sig fast i sin egen kultur är inte heller särskilt svårt, med paraboler, moskéer och bostadsområden där man är omgiven av sina egna landsmän. Att landet dessutom fylls på med tusentals individer från Mellanösterns konfliktområden varje år gör ju inte saken bättre. Man kan inte integrera människor som endast känner ointresse och förakt för det nya landet och dess ursprungsbefolkning.

Jag vill återigen påminna om att individerna på Medborgarplatsen inte brinner för folkrätt eller mänskliga rättigheter, utan endast bryr sig om andra muslimer. Kvinnorna på bilden kommer inte att vara på fötter vid någon konflikt eller massaker där inte muslimer är offer. Under mina år i Nederländerna såg jag aldrig marockanska mödrar delta i manifestationer, utom vid ett enda tillfälle: när USA invaderade Irak.

Södertälje

Liknande scener utspelades förstås i andra islamiserade västeuropeiska städer. I svårt drabbade Haag i Nederländerna var det fullt drag, men då man där har en friare mediesituation, fanns ett antal intressanta artiklar.

"Avskyvärt

I hjärtat av Haag kunde man igår demonstrera med nazisymboler. Vid en protestmanifestation mot Israel sågs inte bara plakat med hakkors, utan gjordes också hitlerhälsningar."


"PVV kräver förklaring kring demonstration

PVV har ställt frågor till parlamentet angående lördagens anti-Israel-demonstration i Haag."


Telegraaf7 kommentarer:

 1. "Att bita sig fast i sin egen kultur är inte heller särskilt svårt, med paraboler, moskéer och bostadsområden där man är omgiven av sina egna landsmän."
  Och för att inte tala om den årliga manifestationen Ramadan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fast just det skulle ju kunna vara en privat angelägenhet, även om medierna gärna lyfter fram det som något spännande och svenskt. Men dessa manifestationer är allt annat än privata, utan är ytterligare en symbol för varför vi inte ska ha muslimsk invandring.

   Radera
  2. Nej, om det vore såväl, att det bara var en privat sak.
   Jag tog fasta på "Att bita sig fast i sin egen kultur", sin egen religion. Ramadan är så mycket mer än t ex jul eller påsk - (nästan som midsommar för en svensk..) Ramadan förenar alla muslimer över hela världen en och samma månad oavsett ras, kön, nationalitet, etnicitet etc. En muslim tror, ber, ger (allmosor), fastar (ramadan) och vallfärdar (minst en gång i livet). En muslim är först och främst muslim. Du illustrerar det så bra i många av dina artiklar här på bloggen, senast igår
   http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2014/07/dagens-bild-mehmet-kaplan.html
   med Amne Ali, ordförande för SSU Stockholm: "..vad ska jag då säga till muslimerna?" - muslimerna, hennes systrar och bröder

   Radera
 2. Angående manifestationen tycker jag denna artikel är läsvärd. http://www.svd.se/kultur/understrecket/varldens-storsta-krig-ar-osynligt-i-medierna_7846030.svd
  /desillusionerad väljare som misströstar om Sveriges framtid

  SvaraRadera
 3. ÄR HAMAS RÄTTMÄTIGA FÖRETRÄDARE FÖR ISLAM OCH MUSLIMERNA?
  "Alla" muslimer i Väst, vänstern och liberalerna talar hela tiden om moderata muslimer i Väst, underförstått att de inte alls stöder islamister och jihadister. När blev Hamas en fredlig moderat muslimsk organisation? Hamas har utplåning av Israel och J-u-d-e-u-t-r-o-t-n-i-n-g i sina stadgar.

  "The Day of Judgement will not come about until Moslems fight the Jews (killing the Jews), when the Jew will hide behind stones and trees. The stones and trees will say O Moslems, O Abdulla, there is a Jew behind me, come and kill him. Only the Gharkad tree, (evidently a certain kind of tree) would not do that because it is one of the trees of the Jews." (related by al-Bukhari and Moslem).]"
  http://avalon.law.yale.edu/20th_century/hamas.

  "Hamas klassificeras som en terroristorganisation av EU[1], Israel[2], Japan[3], Kanada[4] och USA[5]" Wiki

  Företrädare för dessa demonstranter brukar säga att de stöder det palestinska folket. De visar detta stöd genom att helt ursäkta terrororganisationen Hamas och totalt ensidigt fördöma Israel. Aldrig ett kritiskt ord om Hamas. M.a.o. så har terrororganisationen Hamas muslimernas, vänsterns och liberalernas oreserverade stöd! Hur behandlar Hamas palestinier? Så bra att det vågar hålla nyval, senaste valet var 2006?

  Hur många ggr skall det behöva upprepas att Israel inte anfaller palestinier, det försvarar sig mot Hamas anfall från GAZA! Israel går inte heller till motangrepp mot palestinierna på Västbanken. Nej och åter nej! Varför, därför att det inte skjuts några raketer från Västbanken. Svårare än så är det inte.


  VILKEN ANNAN ARMÉ FÖRVARNAR CIVILA
  Värt att notera är att Israel inte medvetet skjuter på palestinska civila - tvärtom. De skjuter mot mål i terroristkontrollerade Gaza och endast Gaza, i-n-t-e mot Västbanken. Vilken annan armé ringer och förvarnar civilpersoner att de kommer att slå till i närheten inom ett antal minuter. Vilken annan armé släpper ned flygblad och manar till evakuering av större områden.

  "IDF to give better warnings before attacks
  Over 200,000 phone calls were made during Operation Cast Lead warning Gazan civilians of Israeli airstrikes near their homes. Military decides to take procedure one step further, giving more accurate, more detailed warnings including escape routs for future attacks"
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3753851,00.html

  IDF använder sig också av "takknackning" med lösa missiler som förvarning innan skarpa missiler avfyras.

  "Roof knocking is the practice of warning inhabitants of a building before it is bombed to give the inhabitants time to flee the attack.[1] The practice has been used by the Israel Defense Forces (IDF) before attacking buildings that they suspect contain weapons.[2][3][4] The term "roof knocking"
  or "a knock on the roof" has also been used to describe the IDF practice of firing a non-explosive missile at a roof to get people there to leave.[6][7] As early as 2006 the IDF had the practice of warning the inhabitants of a building that was about to be attacked.[8]" Wiki

  kung_och_fosterland

  SvaraRadera
 4. Massinvandring är skadlig och det gäller att stoppa den i tid. Palestinierna misslyckades med det och lever nu som flyktingar.
  För att det inte ska gå lika illa för oss måste vi få alla med oss för att stoppa invandringen. Vi är nu 7 miljoner svenskar av 9.5 miljoner invånare och vår andel minskar stadigt. /J_B

  SvaraRadera
 5. Troende muslimer är superegoister som har 0 % förmåga att se på en konflikt ur två synvinklar om de har minsta lilla lojalitet med ena sidan. Lika outvecklad är förmågan och viljan att anpassa sig till de samhällen de invaderar i Europa. Deras hucklen och övriga klädedräkt är inte något sorts arabiskt mode utan en sorts ideologisk uniform på samma sätt som extremvänstern går in för att klä sig som trashankar, pierca sig in absurdum och färga håret i regnbågens alla färger. Nynazisterna har sin "uniform" med kängor och är svartklädda från topp till tå. Klädstilen säger nästan allt om vad en person eller grupp står ideologiskt och religiöst och är ett fullt medvetet politiskt/religiöst budskap.

  Muslimerna har också genomskådat att i de europeiska länderna, i synnerhet Sverige, finns det så mycket särintressen som förhindrar en sammanhållen och sund invandringspolitik och en klarsynt kritik mot islamiseringen. Alliansen och Svenskt Näringsliv vill ha massinvandring pga lönedumpningseffekten, de rödgröna vill ha massinvandring pga att det ger dem fler röster, flyktingindustrin sysselsätter hundratals människor varav Bert Karlsson är det tydligaste exemplet på att det är väldigt lönsamt för vissa "entreprenörer" och kostsamt för skattebetalarna. Sedan har vi LO, Hyresgästföreningen och alla andra organisationer som har en luddig och diffus övertygelse om att de har något att vinna på massinvandringen. De har lärt sig att rabbla mantran som "alla människors lika värde" och att de har en "värdegrund" dvs att helt okritiskt släppa in vad för sorts folk som helst oavsett det är jihadister, fundamentalister, organiserade tiggarligor och kriminella.
  Som grädde på moset har vi sedan de röstberättigade medborgarnas särintressen vilket yttrar sig i att de röstar med plånboken, låter sig mutas av skattesänkningar från ena hållet eller fler och större bidrag från det andra. Bättre barnomsorg, vård och bostäder är också viktigt för plånboksröstaren att rösta för men hur man ska kunna satsa på dessa saker i kombination med en svindyr flykt- och invandringspolitik funderar inte Svenne Kålrot över. Det tråkigaste som finns för ca 75 % av befolkningen är nationalekonomi och många klarar inte ens av att hantera sin privatekonomi, alla SMS-lånen är ett av flera skrämmande exempel på det.

  Det politiska analfabetism, den ekonomiska ansvarslösheten och alla partiers, organisationers, flyktingindustrins och företags egenintressen kommer sakta men säkert att leda till ekonomisk och politisk katastrof för Sverige.

  Stig

  SvaraRadera